Nézd meg ingyen Carrie Fisher önéletrajzi filmjét!

Az HBO GO-n tekinthető meg a Vágyivászat, amiben a tavaly elhunyt színésznő a drogfüggőségéről, a depressziójáról és George Lucasról is őszintén beszél.

A december 27-én elhunyt Carrie Fisher mindenki emlékezetében Leia hercegnőként marad meg. De ki volt valójában az ember a milliók által rajongott karakter mögött? Milyen élete volt, hogyan tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert? Miért nem láthattuk jóformán semmilyen emlékezetes szerepben a Star Wars-trilógia után?

Mindez kiderül a Vágyivászat  című stand-up comedybe ágyazott dokumentumfilmjéből, ami az HBO GO-n most egy hónapig, regisztráció nélkül elérhető ezen a linkenCarrie Fisher őszintén beszél benne a függőségeiről, valamint arról, hogy George Lucas mennyire tönkretette az életét azzal, hogy örök életére Leia hercegnő skatulyájába kényszerítette - de erről előtte elfelejtett neki szólni.

Carrie Fisher ugyanis a Csillagok háborúja sikere után képtelen volt feldolgozni a korán jött sikert. Zaklatott magánéletet élt, cserélte a partnereit, kábítószer- és alkoholfüggőséggel kezelték, elektrosokk-terápiát kapott. Azt, hogy mindezt túlélte, és kikászálódott a gödörből, leginkább a humorérzékének köszönheti. Életét, hányattatását előbb könyvben írta meg, majd egyszereplős színpadi előadás született belőle. A film ez utóbbi feldolgozása, családi és archív interjúkkal kiegészítve.