Nicole Kidman szivárogtatott a sorozatáról

A színésznőnek köszönhetően beleleshetünk a készülő Hatalmas kis hazugságokba.

„Az első nap a forgatáson Meryllel és az én drága „kisfiaimmal”

– írta Kidman az Instagram-oldalára kirakott fotó mellé, amelyen őt, Meryl Streepet, illetve a Cameron és Nicholas Crovetti nevű gyerekszínészeket láthatjuk a Hatalmas kis hazugságok című sorozat most készülő második évadának egyik jelenetében.

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

A fotó azért is különleges, mert Streepet csak nagyon ritkán láthatjuk a kisképernyőn: legutóbb a 2003-as Angyalok Amerikában című minisorozatban játszott tévés főszerepet (szintén az HBO-n), amelyért 2004-ben Emmy-díjjal jutalmazták.

A Hatalmas kis hazugságok második évadában a három Oscar-díjas sztár a Kidman által alakított Celeste anyósát alakítja, Mary Louise Wrightot, aki a sztori szerint beállít a nőhöz és a gyerekekhez, mert úgymond aggódik unokái hogyléte miatt. A nyolc Emmy- és négy Golden Globe-díjas széria folytatásában visszatér Kidmanen kívül Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern is.

A hét szenzációja pedig az volt, hogy egy szerepre maga Robert De Niro is bejelentkezett, amikor azt nyilatkozta az Entertainment Tonightnak, hogy szívesen eljátszaná a Streep által hozott figura férjét (azaz Celeste apósát). Arról még nincs hír, hogy Andrea Arnold, a második szezon rendezője beveszi-e a színészlegendát is a szereplőgárdába, ahogy azt sem tudni, pontosan mikor láthatjuk az új részeket.


(via CNN)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu