Nicole Kidman újra sorozatban

Méghozzá a Hatalmas kis hazugságok-beli alkotótársaival áll újra össze.

A nívós női sorozat mögött álló három kulcsfigurát, Nicole Kidman főszereplőt és executive producert, David E. Kelley ötletgazdát és executive producert, illetve Bruna Papandrea executive producert megint az HBO hozta össze.

Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságokban. Forrás: port

 

A fizetős csatorna a három alkotótól ezúttal egy The Undoing című sorozatot rendelt be, aminek Kidman az executive producere és a főszereplője, Kelley az executive producere, írója és showrunnere, Papandrea pedig szintén az executive producere lesz.

A széria a Hatalmas kis hazugságokhoz hasonlóan egy regény adaptációja: most Jean Hanff Korelitz Tudhattad volna című, magyar nyelven is kiadott könyvét dolgozzák át a kisképernyőre.

Az új mű is minisorozat lesz, és egy sikeres terapeutáról szól majd (ő lesz Kidman), akinek látszólag tökéletes az élete férje és fia oldalán, ám egy nap minden összeomlik:

bekövetkezik egy erőszakos halál, annak nyomán pedig a nőnek egy eltűnt férjjel és az oly régóta ismert férfi hűlt helyén egy sor rettenetes felismeréssel kell szembenéznie.

Shailene Woodley, Reese Witherspoon és Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságokban. Forrás: port

 

A The Undoinghoz kapcsolódó bejelentés mindössze három hónappal azután érkezett, hogy kiderült, az HBO-nál hivatalosan is zöld utat kapott a Hatalmas kis hazugságok második évada, amelyben a visszatérő törzsgárdán kívül (Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern) Meryl Streep is fontos szerepet kapott.


(via Variety)