Novemberben indul A Konyhafőnök VIP új évada, itt vannak a versenyzők!

November 7-én visszatér a képernyőre Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő, na meg a celebek.

2022. november 7-től minden hétköznap 20 órától VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre!

Forrás: RTL/Sajtóklub

 

A séfek az új évadban sem kivételeznek senkivel: minden egyes sztárnak bizonyítania kell. A 36 versenyzőből néhánynak már a válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain.

Versenybe száll mások mellett Nagy Zsolt színész, Rubint Rella influencer, az egykori szépségkirálynő, manapság jógaoktató Geszler Dorottya, Járai Máté színész, műsorvezető, Osváth Zsolt online tartalomgyártó, étteremtulajdonos. Megvillantja főzőtudományát Badár Sándor színész, humorista, Dobos Evelin színésznő, Tokár Tamás műsorvezető és Kiss Virág testépítő, fitness modell is.

A Konyhafőnök VIP idei évadának teljes versenyzőlistája megtalálható a https://rtl.hu/akonyhafonok-vip/versenyzok oldalon.

A legjobb versenyző A Konyhafőnök VIP cím mellett 10 millió forinttal lesz gazdagabb.

 

A Konyhafőnök VIP – november 7-től minden hétköznap 20 órától az RTL-en! A műsor az adást követően visszanézhető az RTL Most-on.