Ők küzdenek a túlélésért a Survivor legújabb évadában

Október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en visszatér a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja, a Survivor, ami a mostani évadban a Generációk harca alcímet kapta.

Október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en a Nyerő Páros után láthatják a nézők a Survivor új évadát, a Generációk harcát. Az idei évadban a Fülöp-szigeteken harcolnak a túlélésért a szereplők, három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik majd a harc: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort pedig Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd. A cél, hogy elnyerjék a Túlélő címet és a 20 millió forintos fődíjat. 

Íme a résztvevők:

Fabó Emmának az volt a legnagyobb álma, hogy egyszer megmérettethesse magát a Survivorben és végig játssza. Noha egyetlen állattól iszonyodik, nem fél semmitől. Azt viszont még nem tudja, hogyan kezeli majd a családja hiányát, akiktől még sosem volt hosszabb ideig távol. A videónban mesél róla, szerinte mennyire előny vagy hátrány, hogy 47 éves, és arról is, számára mi az abszolút elfogadhatatlan a játékban. 

 

A 24 éves Wendy Perez azért szeretett volna részt venni a Survivorben, hogy megmutathassa, hogy mennyire erős nő, és a nyereménnyel Kubában élő családját szeretné segíteni. A kedvessége és a pozitív hozzáállása ellenére nem hagyja majd, hogy mások ledominálják, ugyanis ki nem állhatja, ha az emberek alábecsülik őt. 

 

A 40 éves Simon Attila, akit mindenki csak Siminek becéz, 32 éve futballozik, és két kislány apukája. A legfőbb motivációja a Survivorben, hogy bebizonyítsa: egyenes háttal is meg lehet nyerni ezt a versenyt. Emellett szeretné ledönteni az emberek fejében kialakult sztereotípiákat a focistákkal kapcsolatban. 

Így készülnek a versenyzők a Survivorre a Fülöp-szigeteken

 

Súlyos autóbalesete után hetekig volt lélegeztetőgépen, most húsz millió forintért száll harcba a Survivorben Anett. A világ legkeményebb túlélőshowjába jelentkezett még Viki, a két gyerekes fittnesbajnoknő, a kényelemhez szokott, luxust kedvelő vállalkozó, János és az állatkórházban dolgozó, extrém sportokat űző Dóra is. Mellettük további 14 versenyző méreti meg magát a világ legkeményebb túlélőshow-jában, ahol idén először generációk csapnak össze. 

 

 

(RTL.hu)