Október 17-én egymásnak esnek a sztárpárok a TV2-n

Indul a Párharc, a csatorna új, vetélkedős napi realityje.

Már csak néhány nap, és elstartol a Párharc, amelyben sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat.

A TV2 elképesztően látványos pályákat és soha eddig nem látott kihívásokat ígér, és olyan szituációkat, amelyek egy nagy párkapcsolati teszttel is felérnek.

A Párharcban nyolc páros indulója:

  • Kulcsár Edina celeb üzletasszony és Varga Márk G.w.M rapper (akik a Párharc előtt még sosem szerepeltek együtt párként televíziós műsorban)
  • Gáspár Evelin és Varga Attila építési vállalkozó
  • Varga Viktor énekes és Zsembera Liliána táncművész
  • Chris Tanoh „Csoki” (akit a Ninja Warriorból is ismerhetnek a nézők) és Egedi Hedda
  • Heatlie Dávid zenész-énekes és felesége, Heatlie Dóra (őket nemrég a Drágám, add az életed!-ben láthatták együtt a tévénézők)
  • Aryee Claudia Dedei „Tücsi” influencer és Sofron István, a magyar jégkorong-válogatott tagja (korábban a Love Bistróban láthatták őket együtt a nézők)
  • Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó
  • Gaál Noémi időjárás-jelentő műsorvezető és Bán Tamás marketing szakember
     

Hogy a végén ki lesz az az egy páros, aki az összes próbatételt teljesítve a dicsőségen túl a fődíjat is bezsebeli, hosszú, küzdelmes menetelés után derül majd csak ki. Nem adják ingyen a győzelmet, és a játékosok csupán egy valakire számíthatnak biztosan, a párjukra.

A műsor egy komoly verseny és vetélkedő egyben. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva. A bátorságpróbán a kitartásukat, és ügyességüket bizonyíthatják, másnap pedig jön az összecsapás, ahol sokkal kiélezettebb versenyhelyzetben mérettetnek meg. Ennek a két játéknak az összesített eredménye alapján, aki a legrosszabb helyen végez, az egyik biztos párbajozó lesz. Párbajellenfelét pedig a bentlévők szavazzák meg.

A szerb licencen alapuló Párharc műsorvezetője Stohl András lesz, a szériát a Free Monkeys Production gyártja. Az első adás október 17-én lesz látható 21:20-tól a TV2-n.

Via: Tv2