Ónodi Eszterrel folytatódik az HBO Instagram live műsora

Az Élőben otthonról című rendhagyó programsorozat április 30-án, csütörtökön folytatódik, Döbrösi Laura után ezúttal Ónodi Eszterrel, a Valami Amerika filmek és az Aranyélet című sorozat sztárjával.

A Katona József Színház színésznője, Az alkimista és a szűz, a Meseautó remake, a Valami Amerika, a Boldog születésnapot!, a Valami Amerika 2., a Koccanás, a Swing, az Anyám és más futóbolondok a családból és a Valami Amerika 3. sztárja már most várja a kérdéseket az HBO Magyarország Instagram oldalán, illetve a saját Instagramján.

„A karanténhelyzet szinte a nullára csökkentette a találkozások számát – viszont

az ember alapvetően szociális lény, igényli a társas kapcsolatokat, úgyhogy talán ez egy jó lehetőség egyfajta találkozásra.

A végén a meglepetés pedig teljesen egyértelművé tette számomra, hogy igent kell mondanom a HBO felkérésére” – mondta Ónodi.

Forrás: Sághy Tímea / HBO

 

Az április 30-án, csütörtökön 18 órakor kezdődő adás már a második része az HBO Élőben otthonról című műsorának: április 16-án a rajongók Ónodi Eszter Aranyélet-beli lányával, Döbrösi Laurával találkozhattak az online térben, és kérdezhettek tőle kedvenc forgatási élményeitől kezdve színházi és egyéb munkásságán át hobbijaiig vagy épp az önkéntes karantén alatt eltöltött időig.

A csatorna korábbi közlése szerint a sorozat későbbi részében találkozhatunk még Rajkai Zoltánnal, Bradley Cooper és Mark Ruffalo állandó magyar hangjával, aki a színésznőkhöz hasonlóan szintén szerepelt az Aranyéletben. A további részvevők kilétére a későbbiekben derül fény. A csütörtöki adást a fentebb linkelt két Instagram oldalon követhetjük.


(via HBO)