Őrült tempójú, morbid trailerrel támad az Ash Vs. Evil Dead

A 3. évadban előkerül a főhős lánya is! Sosem volt még ilyen mókás a gonosz elleni harc.

Bruce Campbell alighanem halála napjáig úgy lesz emlegetve, mint a láncfűrészkezű Ash az Evil Dead franchise-ból. Ezzel persze semmi baj nincs, hiszen szemmel láthatóan veszettül jól érzi magát a kicsit gügye, de mindenképpen cool démonvadász szerepében, hiszen 1981 óta jópárszor eljátszotta már ezt a karaktert. A Starz tévécsatorna 2015 óta futó Ash Vs. Evil Dead sorozatának idén februárban debütál a 3. évada, ki is jött hozzá egy kellemesen idétlen, és nagyon véres előzetes is. Íme:

A sztori most is a szokásos: Ash, a pocakot eresztett egykori szörnyvadász azt hitte, megölte az összes démont meg csontvázat, és végre szögre akaszthatja a shotgunját meg a felcsatolható léncfűrészkezét, hogy kedvére bulizhasson a rajongóival Jacksonville-ben. Ám a Necronomiconra epekedő élőholtak megint előkúsznak a homályból, így Ash vénségére kénytelen maga mellé fogadni két fiatal segítőt (Ray Santiago, Dana DeLorenzo), hogy elintézhesse a pokolbéli fattyakat.

A 3. évadban a  készítők annyit csavartak a sztorin, hogy behoztak az események sűrűjébe egy Brandy nevű tinilányt is (Arielle Carver-O’Neill) – aki történetesen Ash gyereke, csak eddig nem is tudott róla, mert egy átbulizott éjszakán fogant meg.