Összegyűjtöttük a legjobb filmeket szerdára

Ezeket a filmeket bátran ajánljuk a szerda esti tévézéshez.

Kisiklottak - Filmcafe, április 7. szerda, 19h

Charles Schine (Clive Owen) reklámszakember egy napon összeismerkedik a vonatmegállóban Lucinda Harisszel (Jennifer Aniston). Ez a találkozás örökre megváltoztatja az életét. Lucinda bájos, gyönyörű és izgató. Annak ellenére, hogy mindketten házasok és gyermekeik is vannak, mágnesként vonzódnak egymáshoz. Kis románcuk azonban nem várt véget ér, amikor Laroche (Vincent Cassel), egy idegen férfi rájuk töri az ajtót és fegyvert fog rájuk. Az igazi rémálom csak ezt követően kezdődik: kalandjuknak sokkal szörnyűbb következményei lesznek, mint amiről bármelyikük álmodni mert volna.

 

A jó fiúk feketében járnak - Film Mánia, április 7. szerda, 19.05h

John T. Booker, a mindenre elszánt parancsnok azt a veszélyes feladatot kapja, hogy egységével együtt szabadítsa ki a vietnamiak rabságában levő honfitársait. Az akciót olyan nagyszerűen és pontosan hajtják végre, hogy a béketárgyalások során a vietnamiak feltételül szabják azt, hogy a rendkívüli egységtől rövid úton meg kell szabadulni. Beindul a külügyi gépezet és az egységet elküldik az utolsó bevetésre, ahol állig felfegyverzett ellenséges katonákkal találják magukat szemben. Bookernek minden tapasztalatára és elszántságára szükség van, hogy öt társával együtt túlélje a halálos randevút.

 

Az éjszaka törvénye - Viasat3, április 7. szerda, 21h

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos _ az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja _ egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb... de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia _ hiszen úgysem hinné el neki senki.

 

Monsters - Film Mánia, április 7. szerda, 21h

Hat évvel ezelőtt egy NASA űrszonda csapódott a földbe valahol Közép-Amerikában, idegen életre utaló mintákkal. Nem sokkal később új létformák kezdtek megjelenni, így fél Mexikót karantén alá vonták, mint fertőzött területet. Az amerikai és mexikói hadsereg mindmáig hatalmas erőfeszítések árán próbálja ott tartani a szörnyeket. Ide tart az újságíró Andrew Kaulder (Scoot McNairy), aki beleegyezett, hogy megkeresse főnöke lányát, Samantha Wyndent (Whitney Able), és segítsen neki hazajutni a fertőzött zónán keresztül, a biztonságot jelentő amerikai határig.

 

Nyomtalanul - Moziverzum, április 7. szerda, 21h

Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Morc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra.

 

A rózsák háborúja - Paramount Network, április 7. szerda, 21h

A vérbő fekete komédia egy tizenhét éves házasság megromlásának, darabokra hullásának hiteles krónikája. Rózsáék háborúja a nemek háborújáról szól. A nagy szerelemről, amely néhány csodálatos, romantikus pillanattal kezdődik, az oltár előtt folytatódik, majd eljut a válóperes ügyvéd irodájába. De ez még mindig nem a végállomás: Oliver és Barbara, az egykor boldog pár nemsokára saját szobájában találja magát, a barikád két oldalán. A nehéztüzérség akcióba lép. Repül a váza és a gyertyatartó, és a helyzet egyre rosszabbodik.

 

Párizsból szeretettel - Filmcafe, április 7. szerda, 21h

James Reece (Jonathan Rhys-Meyers), a párizsi amerikai nagykövet személyi titkára igazi hírszerzési akciókról álmodozik. Úgy tűnik, teljesül az álma, amikor beosztják kísérő tolmácsnak Charlie Wax (John Travolta) különleges ügynök mellé, aki azért érkezett Párizsba, hogy megakadályozzon egy terrortámadást. Hamarosan megtudják, hogy csupán két nap van hátra a merényletig és semmilyen segítségre nem számíthatnak.

 

Ha a férfi igazán szeret... - Duna Tv, április 7. szerda, 21.35h

Alice (Meg Ryan) és Michael Green (Andy Garcia) házassága mintaszerű. Szenvedélyesen szeretik egymást, minden gondjukat-bajukat megosztják egymással és van két gyönyörű lányuk. Olyanok ők együtt, ahogy a képeslapokon a boldog családokat ábrázolják. De a romantikus felszín mögött ott lapul Alice szörnyű titka, amelyet nem csak családtagjai, hanem saját maga elől is rejteget. Ez a titok, mint egy időzített bomba, egyik pillanatról a másikra válságba sodorja Alice és Michael harmonikus házasságát, fenekestül felforgatja addigi életüket. Michael segíteni akar, megkeresi a legjobb helyet a feleségének és az állását is veszélyeztetve próbálja fenntartani a családot, amíg Alice távol van tőlük. Arra nem is gondol, hogy a neheze csak akkor jön, amikor újra megpróbálják együtt...

 

Simone - Sztárcsináló 1.0 - Filmcafe, április 7. szerda, 22.55h

Viktor Taransky rendező (Al Pacino) rátalál álmai színésznőjére. Simone gyönyörű, tehetséges és kolléganőivel ellentétben még engedelmes is. Csak egyetlen, apró hiányossága van: valójában nem létezik. A hölgy ugyanis egy buggyant számítógépes programozó kreálmánya. Ám ez Taranskyt nem akadályozza meg abban, hogy a végletekig kiaknázza újdonsült sztárja fáradhatatlanságát és elnyűhetetlenségét. A rendezőnek persze mindent el kell követnie annak érdekében, hogy titka ki ne tudódjon. A feladat pedig mind nehezebbé válik, ahogy üdvöskéje egyre másra aratja hihetetlen sikereit.