Potyogtak a könnyek a jeges hangulatban – durva érzelmeket korbácsolt a Sztárban sztár

Mint egy betonfal, olyan masszív volt a feszültség a stúdióban.

A TV2 zenei show-jának elődöntőjében öt versenyző, Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara, Valkusz Milán és Trap kapitány igyekezett bizonyítani, hogy elnyerje az ország legsokoldalúbb előadója díjat. Ráadásul az eddigiektől eltérően két karaktert is meg kellett személyesíteniük: egyet, amit véletlenszerűen sorsoltak nekik, és egyet, amit maguknak választottak.

Forrás: TV2

 

Az est pikantériája, hogy a Marics Peti és Tóth Andi a szakításuk óta először jelentek meg a nyilvánosság előtt együtt, de még most is összeillő szerelésben. Ám Andi nem hagyta szó nélkül, mikor Peti a múlt héten egekbe magasztalta Gubik Petrát, így most visszaszúrt, és mikor a lány Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? című dalát énekelte, megjegyezte, hogy míg Kati minden gond nélkül kiénekli a szám magas és mély hangjait, Petrának erőlködnie kellett.

Ám Petra továbbjutott a döntőbe, köszönhetően a második körös közönségszavazásnak. A zsűri és a közönség szavazatai alapján Oláh Ibolyának is biztos helye van a döntőben, ahogy Schoblocher Barbarának is, hiszen őt a zsűri mentette meg egyöntetű szavazattal a kieséstől. 

Trap kapitánytól azonban búcsúznia kellett nézőknek. “A legnagyobb túlélő vagy: azért lássuk be, hetek óta itt vagy a veszélyzónában – öt hete, vagy hat hete –, mindent túléltél, mint valami hüllő, mint valami őslény”– lelkendezett a műsorvezető, Till Attila, amihez Trap kapitány csak annyit tett hozzá:

“A legnagyobb túlélő és a legnagyobb visszatérő”.

Ez talán jobban is illik Till hasonlatához, hiszen az őslények nem túlélők, sőt, több millió évvel ezelőtt kipusztultak. Visszatérőknek viszont nevezhetjük őket, ha mondjuk a Jurassic Park című filmre gondolunk. 

Ahogy Spielberg klasszikusában, úgy itt is igyekzett valaki megmenteni az “őslényt”, Trap kapitányt: Valkusz Milán berohant a színpadra, és megkérdezte a műsorvezetőt, nem adhatja-e át a helyét a kapitánynak, de sajnos a nézői szavazatokat nem lehet felülbírálni. Milán borzasztóan kibukott ezen, potyogtak a könnyei, pedig jó lesz, ha a következő adásra összeszedi magát, mert nem mást kell megszemélyesítenie, mint Marilyn Mansont.

Ebben az utolsó előtti adásban tehát Trap kapitány esett ki, és négyen jutottak a döntőbe:
Gubik Petra
Oláh Ibolya
Schoblocher Barbara
Valkusz Milán


(via TV2, Blikk)