Rendkívüli műsorváltozás az ATV-n: Mindenki Borkaira kíváncsi!

Annyian nézték vasárnap az ATV-n a Heti Napló interjúját a szexbotrányába belebukó politikussal, hogy a csatorna szerda este megismétli.

Olyan sokan nézték vasárnap az ATV-n futó Heti Napló exkluzív interjúját Borkai Zsolttal, hogy a csatorna szerda este 21:55-kor megismétli a szexbotrányba belebukott egykori győri polgármester és Sváby András beszélgetését – írja a Media1.

A rendkívüli műsorváltozásról szóló keddi közleményében az ATV kiemeli, hogy Sváby június 11-én sugárzott riportja kiemelkedő nézettséget hozott: a teljes lakosságban a Top 50-es listán a 13. helyen zárta a hetet, 317 ezer nézővel. Összesen egyébként 835 ezren néztek bele a vasárnap esti Heti Naplóba.

Az olimpiai bajnokból lett fideszes politikus 3 és fél év után most szólalt meg először, mióta lemondott a győri polgármesteri címéről. Részletesen beszélt Sváby Andrásnak az elhíresült adriai jachtozásáról és annak következményeiről, de az interjúban azt is megemlítette, hogy szerinte a Demokratikus Koalíció és Czeglédy Csaba áll szexbotránya kirobbantása mögött (a DK ezt nem kommentálta). Az egykori városvezető emellett a Heti Naplónak árulta el először azt is, hogy jövőre függetlenként újra megméretteti magát Győrben (miközben a Fidesz jelöltje, Dézsi Csaba András jelenlegi polgármester is ringbe kíván ugyanott szállni).