Rossz hírt kaptak a Jóbarátok rajongói

A népszerű sitcom hat sztárját újból kamerák elé ültető különkiadás sajnos a korábbi halasztások után ismét csúszni fog.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, ha a Jóbarátok nem is fog folytatódni, illetve nem is rebootolják, egy egyórás különkiadás azért készül hozzá a sitcom tavaly ünnepelt huszonötödik évfordulója alkalmából. A szóban forgó műsor egy nem fikciós adás lesz, amelynek során a hat jóbarát újból leül egymással sztorizgatni a régi szép időkről, korábban sosem látott kulisszák mögötti felvételek, alternatív jelenetek bemutatásával kísérve.

A sztárok anyagi igényei miatt eleve elég nehezen alakuló show-t az eredeti tervek szerint márciusban rögzítették volna élő közönség előtt, hogy május 27-én együtt tudják bemutatni az akkor startoló új streaming szolgáltatással, az HBO Maxszal (természetesen az HBO Max felületén, ahova átkerült a Netflixről a sorozat mind a tíz évada). Csakhogy a koronavírus-krízis közbeszólt, és a felvételt el kellett halasztani.

Kevin Bright executive producer ezt követően május közepén azt nyilatkozta, hogy az új ütemezés szerint nyár végén veszik fel az új adást, amit november végére véglegesítenek, összevágnak, így hálaadáskor már biztos a nézők elé kerülhet. A legújabb hírek szerint azonban az amerikaiak nem a Jóbarátok reuniont fogják nézni a pulykavacsora mellett.

Az újabb halasztásra természetesen ismét a koronavírus miatt van szükség, hiszen az Egyesült Államokban nem csökken a súlyos járvány, ezért még mindig nagyon veszélyes lenne a felvétel kedvéért összeereszteni egy stúdiónyi közönséget (ahogy a nagyobb mozik sem nyitottak még újra). Mivel egyelőre nem tudni, mikor változik meg ez az áldatlan állapot, az új forgatási dátumot sem tűzték még ki, szóval egyelőre nem áll rendelkezésre információ arról, mikor kerül adásba a várva várt egyalkalmas folytatás. Szóval a rajongóknak továbbra is csak annyi dolguk van, mint eddig: várni.


(via Variety)