Ryan Reynoldsnak a robbanásoktól a szeme sem rebben

Nagyon vicces interjút adott a sztár új filmje, egy Michael Bay-mozi forgatási helyszínén.

A Deadpool filmek sztárja épp a 6 Underground című akciófilmet forgatja a robbantások nagymesterével, és ez alkalomból kirakott egy kis videót a Twitter-oldalára, amelyben arról mesél, miért is szereti Bay filmjeit.

„Hogy mi a legjobb abban, hogy Michael Bayjel forgatok? Sokan biztos az akciókat említenék, de

számomra a csend és a nyugalom az”

– mondja a színész, és közvetlenül ezután a háttérben tömeges karambolt és egy tekintélyes robbanást láthatunk és hallhatunk.

Reynolds, mintha mi sem történt volna, beszél tovább, de szavait persze nem halljuk a hatalmas zajtól. Még annyit elcsíphetünk a végén, hogy szeret elveszni a karakterek szemében. A vicces kedvű sztár egyébként a 6 Undergroundban újra együtt dolgozhat a Deadpool filmek íróival, Paul Wernickkel és Rhett Reese-zel, szóval nem kizárt, hogy a filmben is lesz pár poén.

A videóban látott impozáns pusztítást azonban sajnos mozivásznon nem láthatjuk, a 6 Underground ugyanis – amely hat milliárdosról szól, akik eljátsszák a saját halálukat, hogy harcolhassanak a bűnözők ellen – a Netflixnél forog (ez az eddigi legdrágább projektjük): valamikor a jövő évben mutatják be. Valószínűleg érdemes lesz addig beszerezni minden érdeklődőnek egy giga képernyős tévét.


(via Uproxx)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu