Sacha Baron Cohen megkísérelt egy beismerést kicsikarni O.J. Simpsontól, miszerint ő ölte meg exfeleségét

De sikerült?!

Sacha Baron Cohen legújabb tévéműsora, a Who is America első szezonjának végéhez ért, és az utolsó epizód is meglehetősen bizarra sikerült – a komikushoz híven. Az az O.J. Simpson volt a vendége, aki arról (is) vált hírhedté, hogy exfelesége, valamint annak barátja megölésével vádolták.

 




Az egykori amerikaifutball-játékost és színészt, O. J. Simpsont vádolták exfelesége, Nicole Brown Simpson, valamint annak új barátja, Ron Goldman 1994. június 12-én történt meggyilkolásával. A tárgyalás 1994. november 9-én vette kezdetét, az ítélet, melyben Simpsont minden vád alól felmentették, 1995. október 3-án született meg. Az eset a legnagyobb nyilvánosságot kapott büntetőjogi tárgyalásként vonult be az amerikai történelembe. (wikipedia)


Cohen ezúttal egy olasz milliomos playboyként, bizonyos Gio Monaldóként kérdezgette Simpsont, hogy hogyan is történt az az ügy a feleségével, valamint össze is kacsintott vele, miszerint a feleséggyilkosok tartsanak össze.

Bennem és benned van valami közös. Mindketten - hogy is kell mondani – asszonygyilkosok vagyunk."

Mire Simpson így reagált:

Nem öltem meg senkit.”


Miután Cohen azt állította, hogy egy sejknek dolgozik, azt mondta Simpsonnak, hogy hajlandó milliókat fizetni, ha Simpson bevallja az ex-felesége, Nicole Brown Simpson és barátja, Ronald Goldman 1994-es meggyilkolását. Bár „Monaldo” igen kitartóan próbálkozott, Simpson nem állt kötélnek, és nem vallott a gyilkosságról.

via NME