Sarah Jessica Parkert egy nagyon nagy sztár zaklatta

A Szex és New York színésznője most először szólalt meg a #MeToo kampány során az őt ért szexuális inzultussal kapcsolatban. Egy rádióműsorban borította a bilit.

„Eltekintve attól, hogy milyen szerepem volt a forgatáson, egyszerűen nem éreztem úgy, hogy akkora hatalmam van, mint annak a férfinak, aki helytelenül viselkedett velem” – mondta az NPR nevű rádió Fresh Air című műsorában Parker. Szavaiból arra következtethetünk, hogy ugyan ő is főszerepet játszott a szóban forgó mozifilmben, de partnere egy idősebb, ismertebb, igazi nagy mozisztár lehetett.

A színésznő nem nevezte néven a zaklatóját, de további részleteket is elmesélt az ügyről. „Amikor már úgy éreztem, hogy annyira kellemetlen számomra a szituáció, hogy nem tudom tovább elviselni, az ügynökömhöz fordultam, és órákon belül minden megváltozott” – folytatta a sztár.

Forrás: Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images

 

Az őt képviselő ügynök ugyanis odatelefonált a forgatásra, és megfenyegette őket, hogy amennyiben folytatódik Parker zaklatása, küld neki egy csak egyetlen útra szóló jegyet, és a színésznő nem fog visszatérni a forgatás helyszínére.

Sarah Jessica Parkernek ezenkívül is volt több kellemetlen tapasztalata mind a filmes, mind a tévés forgatásokon, ami a férfi kollégáktól tapasztalt bánásmódot illeti, és az elmúlt hónapokban végzett is egy kis számvetést magában ezzel kapcsolatban. Elmondta, hogy ezeket a hányattatásokat csak úgy tudta túlélni, csak úgy tudott a számtalan zaklatás ellenére is újból visszamenni dolgozni, hogy eltartotta magától a dolgot.

„Egyszerűen nem hagytam, hogy felfaljon ez az egész. Őszintén szólva nem tudom, hogy miért nem voltam bátrabb,

vagy épp ellenkezőleg, miért nem törtek jobban össze a történtek, amikor érintett voltam ezekben az ügyekben” – vallotta be SJP.


(via NME)