Schwarzenegger elveszíti a tévés szüzességét

A 73 éves sztár pályája során először játszik főszerepet egy tévésorozatban: Arnie egy izgalmas kémszériában fog szerepelni.

Az egyelőre cím nélküli alkotás egy, az egész világot bejáró kémről (őt alakítja Schwarzenegger) és a lányáról szól (utóbbi szerep még nincs kiosztva). A sorozat ötletgazdája az a Nick Santora, akinek a CBS Scorpion című kémdrámájának a megalkotása és az Amazonra érkező Jack Reacher fűződik a nevéhez. Az új kémszéria producerei Santora és Schwarzie lesznek.

A műsornak egyelőre nincs „otthona”, de az alkotók jelenleg is keresik a csatornát, amelynek eladhatnák. A sztár és társai elsősorban valamely streamelős szolgáltatóra gondoltak – Schwarzeneggerrel a fedélzeten pedig biztos hamarosan lecsapnak a projektre valahol. De Santora részvétele is jó ajánlólevél, hiszen a már említetteken kívül olyan sorozatokon dolgozott, mint az Őrangyal, az Esküdt ellenségek, A szökés, a Hazudj, ha tudsz! vagy a Vegas, de ő írta a Maffiózók egyik epizódját is.

Forrás: Cameron Spencer / Getty Images

 

Ami Arnold Schwarzeneggert illeti: ez lesz az első alkalom, hogy 1970 óta tartó színészi pályája során fikciós sorozatban kap állandó főszerepet. Eddig csak egy-egy epizód erejéig vendégszerepelt néhány szériában és dokumentumsorozatban, illetve alkalmanként szinkronizált is. Nem a mostani egyébként az egyetlen sorozatfőszerep, ami a sztárra vár: az Amazon már 2018-ban bejelentette az Outrider című westernszériát – ez azonban azóta sem készült el, szóval könnyen lehet, hogy a kémsorozat beelőzi.

Az egykori testépítő, Kalifornia volt kormányzója a sorozat(ok)on kívül a jövőben a Kung Fury 2. című akciókomédiában és az Ikrek című vígjáték folytatásában is látható lesz, ezenkívül a The Legend of Conanben egykori legendás szerepében térhet vissza. De ezek közül a Triplets (amelyben kiderül, hogy az Ikrek főhőseinek, Juliusnak és Vincentnek van egy eddig eltitkolt ikertestvére, akit Eddie Murphy fog játszani) és az új Conan film csak a jövő zenéje, mert még el sem kezdték forgatni őket.


(via Collider)