Sokkal durvább lett volna a Breaking Bad legdurvább jelenete

A sorozat sztárja, Bryan Cranston maga mesélte el, milyen nyomasztó érzése volt a forgatáson.

Hétvégén, a tribecai tévéfesztiválon maga Bryan Cranston, a Totál szívás sztárja mesélt arról a tévékritikus David Edelsteinnek, hogy mi volt a kultikus sorozat legdurvább jelenete, hogyan készült fel rá, és mennyire megviselte lelkileg.

Vigyázat, spoilerveszély!

Szóval volt az a jelenet még a 2009-es évadban, amikor a főszereplő droggyártó kémiatanár segítőjének, Jesse-nek (Aaron Paul) meghalt a barátnője, Jane, akit Krysten Ritter alakított a sorozatban. Az öreg Walt itt eléggé kétségbe esve végignézte, ahogy a Jesse mellett fekvő lány egy drogos trip után  a saját hányásától fuldokolva életét veszti. Az eredeti verzió viszont az volt, hogy itt pont Walt, aki rásegít a rosszulléttel küzdő lány halálára azzal, hogy fojtogatni kezdi, és olyan testhelyzetbe forgatja Jane-t, hogy az tényleg megfulladjon a hányástól!

Crantson azonban a jelenetre való felkészülés során képtelen volt ezt így megcsinálni, ezért végül megváltoztatták Jane halálát. A sztárt azonban ez a verzió is eléggé megviselte, szóval amikor a jelenetben sírdogál, az bizony nem színjáték:

Krysten Ritter nagyon jó munkát végzett, szívét-lelkét beleadva játszotta a haldoklót, amikor a torkán akadt a kotyvalék. Egy pillanatra azonban elhomályosultak előttem az arcvonásai, és csak azt láttam, ahogy a saját lányom fuldoklik előttem. Itt én is felcsuklottam, mert ez az egyetlen dolog a világon, amitől iszonyúan félek, hogy a saját lányom megfullad a szemem láttára. Na, attól belém fagy a szar! A többiek közben már kiabáltak, hogy ennyi, meg hogy micsoda alakítás volt! Én meg csak pityeregtem, mint egy rakás szerencsétlenség.

Érdemes ezek tükrében újra végignézni az ominózus jelenetet. (Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!) (via Uproxx)