Sosem találnád ki, hogyan térnek vissza a Trónok harca alkotói az HBO-ra!

David Benioff és Dan Weiss visszatértére senki sem számított (hiszen elég elfoglaltak mostanában) – ebben a formában meg pláne nem.

Habár a Trónok harca showrunner-ötletgazdái búcsúja az HBO-tól nem volt túl szép, hiszen az elrontott nyolcadik évad miatt csalódott rajongók dühe, elmaradt Comic-Con-os beszélgetés és talán mindezek folyományaként a Star Warsszal kapcsolatos megbízás elveszítése kísérte, Benioffot és Weisst azért nem kell sajnálni.

A két alkotó 200 millió dolláros megállapodást kötött a Netflixszel (minden bizonnyal emiatt nincs idejük a Star Warsra, nem pedig felmondtak nekik), és egy Hans Rodionoff Lovecraft című képregényén alapuló thrillert is vászonra álmodnak. Emellett pedig a Trónok harca továbbra is nyilvánvalóan minden idők egyik legsikeresebb sorozata.

Nem meglepő tehát, hogy Benioff és Weiss visszatérnek a fantasy szériának egykor otthont adó HBO-hoz – de közel sem oly módon, ahogy gondolnánk. A két alkotó a Westworld című sci-fi sorozat harmadik évadában fog ugyanis feltűnni, méghozzá színészként. Az írópáros egy-egy technikust fog játszani, akik a gonosz Delosnál dolgoznak: annál a cégnél, amelyik a széria középpontjában álló androidokat gyártja.

Nem ez lesz egyébként az első alkalom, hogy Benioffék cameóznak egy sorozatban: korábban a Felhőtlen Philadelphia egyik epizódjában alakítottak unatkozó vízi életmentőket, de feltűntek egy-egy apró szerepben saját szériájukban, a Trónok harcában is, ahol a vadak sorait erősítették. A mostani cameóra egyébként március 22-ig kell várnunk. A Westworld harmadik évada ugyan március 15-én (nálunk 16-án) debütál, a két alkotó azonban majd csak a második részben lesz látható.


(via Uproxx)