Súlyos titok derült ki a The Mandalorian főhőséről: nem is Pedro Pascal van a sisak alatt!

Lear királyt játszott a színpadon a 4. epizód forgatása idején, John Wayne unokája ugrott be a helyére.

Nálunk majd csak jövőre lesz elérhető a Disney+ csatorna (már ha egyáltalán lesz...), a világ szerencsésebbik fele viszont már öt részt is megnézhetett abból a The Mandalorianból, amit még azok a Star Wars-rajongók is szeretnek, akik kiütést kapnak a Disney-féle új trilógiától. Ez a tévésorozat ugyanis sokak számára visszahozta a IV-V-VI. epizódok leharcolt űrhajós, vadnyugati csehós hangulatát, ráadásul egy olyan fejvadászt tett meg főszereplőnek, aki kísértetiesen hasonlít a közönségkedvenc Boba Fettre – hiszen mindketten mandalore-i harcosok.

Az egyelőre csak „Mando” néven emlegetett fejvadász sisakja alatt a Trónok harca és a Narcos tévésorozatok sztárja, Pedro Pascal bújik meg – eddig legalábbis így tudtuk! A 4. epizód rendezője, Bryce Dallas Howard (aki többek között A falu és a Jurassic World főszereplőjeként lett ismert sztár) viszont egy izgalmas kulisszatitkot kotyogott ki nemrég a Vulture magazinnak:

Pedro Pascal nem is szerepelt a 4. részben, mert épp a Lear királyban játszott a színpadon, ezért két kaszkadőr, Lateef Crowder és Brendan Wayne helyettesítette!

Utóbbi nagyapja egyébként nem más, mint a híres westernszínész, John Wayne! Bár a fejvadász mozdulatait nem Pascallal vették fel ebben az epizódban, a hangját már ő kölcsönözte utószinkronban. Brendan Wayne ráadásul nemcsak a sorozat 4. részében helyettesítette Pedro Pascalt, hanem máskor is, ha úgy jött ki a lépés a forgatáson, de az ilyen esetekre jó előre begyakorolták, hogy ugyanolyan legyen a járásuk és a többi mozdulatuk. (via IndieWire)