Súlyosan megsérült Rácz Jenő a Sztárbox döntőjében

A séfnek eltört az arccsontja, és leszakadt egy ideg a szeme alatt a Molnár Áronnal vívott küzdelem során. Kórházba is került.

A celeb a közösségi médiás oldalain osztotta meg a hányattatásait. „Most jöttem ki nemrég a kórházból…

Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem.

Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…” – írta Rácz szerda éjjel a Facebookra és az Instagramra kitett posztban.

„A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét.

A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment,

aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…” – folytatta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

 


A sztárséf ezután hozzáteszi, hogy csütörtökön derül ki, hogy kell-e műteni a szeme alatti ideget, amely sérülés egyébként egyértelműen beazonosítható laikusként is a bejegyzéshez csatolt röntgenfelvételen. A poszt végén Rácz nagyon sportszerűen elismeri, hogy

Molnár Áron jobb volt, ő pedig „szarul boxolt”,

ezenkívül edzőjének, Dobrádi Zsoltnak pedig megköszöni, hogy „bedobta azt a bizonyos törülközőt”.

Ezzel ugyanis az edző minden bizonnyal egy még komolyabb sérüléstől mentette meg a celebet, szóval Rácz „örökké hálás lesz neki”.

„Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!:)”

– zárta sorait a sztárséf. Rácz Jenő egyébként már a mindent eldöntő döntőben sérült meg, így – ahogy arról ebben a cikkünkben beszámoltunk – ellenfele, Molnár Áron lett a középsúly, Brasch Bence a nehézsúly, Berki Mazsi pedig a női könnyűsúly győztese.


(via Instagram / chefjenoracz)

 

Beszámolónk a mindent eldöntő döntőről

Megtanulta a leckét az RTL, nincs annyi brutális visszajátszás a Sztárboxban?

A vasárnap esti „szuperdöntővel”, Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron győzelmével ért véget a nagy nézettségű műsor, de aggodalomra semmi ok, jövőre újra lesz Sztárbox!

Tovább