Sütés közben zárták ki a balhézó versenyzőt a Mestercukrászból

Jellynek minősíthetetlen viselkedése miatt kellett távoznia a játékból. Nézd meg videón az RTL Klub népszerű műsorában kitört botrányt!

Ahogy azt tegnapi cikkünkben kivételes jóstehetségünkkel megjövendöltük, valóban hatalmas balhé volt a sütős vetélkedő szerda esti adásában. Minősíthetetlen viselkedése miatt Jelly számára sütés közben ért véget Az édesszájú Konyhafőnök. A szerdai első feladatban (egy minimum 40 centis, 3D-s „épület” elkészítése süteményből) a zöld csapat főcukrászi szerepét Jelly kapta meg. A légkör hamar feszültté vált, Jelly ugyanis főnökként úgy érezte: erőből kell irányítania a többieket, akik nem értettek egyet a terveivel.


Ezért aztán úgy döntött, a stabil réteges szerkezet helyett négy nagy lapból fogják elkészíteni a Big Ben tornyát. Kata és Szabi Jelly utasításai szerint nyújtották a tésztákat, félretéve minden ellenérzésüket, hogy csapatként elvihessék a pontot. Közben Jelly továbbra is csak a tervezéssel foglalkozott, így aztán alig haladt a munkával, ami egyre jobban bosszantotta a többieket.

A nő továbbra is flegma stílusban kommunikált csapattársaival – és a terepszemlére érkező séfekkel sem volt barátságos. A feszültség egyre nőtt, és egy ponton a játékos magából kikelve ordítozni kezdett Katával; a másik lány sem maradt adós, amitől Jelly még idegesebb lett – a két balhézó versenyző közé végül Szabi állt be, mert attól tartott, Jelly nekiugrik Katának.


A tarthatatlan helyzetet Joci séf oldotta fel, aki erélyes hangnemben utasította Jellyt a konyha elhagyására, majd a zsűri meghozta a döntést is: a játékos nem térhet vissza, viselkedése miatt kizárták a versenyből. Katának és Szabinak egyedül kellett befejezniük a mézeskalácstornyot. Pechükre ráadásul Jelly az elemeket rosszul tervezte meg hozzá, így aztán az összeállításnál majdnem összedőlt az egész építmény.


(via RTL Sajtóklub)