Szabadlábon a szexrabszolga-kereskedelemmel vádolt sorozatszínésznő

A Smallville sztárja, Allison Mack Emma Watsont is megpróbálta beszervezni.

Allison Macket a múlt héten tartóztatták le és vádolták meg szexuális célból zajló embercsempészetben való részvétellel. Keddi meghallgatását követően a színésznő ötmillió dolláros óvadék fejében szabadlábon védekezhet. Mack várhatóan vádalkut fog kötni az ügyészséggel, hiszen számos terhelő információval rendelkezhet a Nxivm nevű szekta múlt hónapban letartóztatott vezéréről, Keith Raniere-ről.

Allison Mack Tom Wellinggel a Smallville-ben. Forrás: port

 

A titkos szekta a jelek szerint abból a célból jött létre, hogy Raniere szexrabszolgaként tartott nőket hajtson fel a maga számára – ebben volt a segítségére többek közt a 35 éves sorozatsztár is. Macket most lakhelyelhagyási tilalom mellett engedték szabadon, ezenkívül azt is kikötötték, hogy nem léphet kapcsolatba a szekta többi tagjával, ahogy az internetet sem használhatja, hiszen félő, hogy – ahogy korábban – ismét megpróbálja törölni a bizonyítékul szolgáló e-maileket és egyéb anyagokat.

Úgy tűnik, Mack volt egyébként a szekta második embere: ő segített létrehozni egy fiatal nőkből álló csoportot Raniere számára, amit hivatalosan női önsegítő társaságként hirdettek, ám valójában a szektavezér és társai válogathattak maguknak a körükből szexrabszolgákat, akikkel borzalmasan bántak. A bírósági papírok szigorú diétáról, alvásmegvonásról és kegyetlen megbillogozásról számoltak be.

Letartóztatása után a lapok a színésznőről azt is kiderítették, hogy üzelmeibe a Twitteren keresztül megpróbálta Emma Watsont, a Harry Potter-filmek sztárját is beszervezni. Mivel Watsonról köztudott, hogy lelkes feminista és rendszeresen odaáll a nőügyek mellé, Mack többször is olyan tartalmú tweeteket küldött neki, amelyekben csodálatos nőmozgalomként jellemezte a szektát, amelyhez ő is csatlakozhatna. Watson nem válaszolt a sorozatszínésznő megkereséseire, akire egyébként – amennyiben bűnösnek találják – akár 15 év börtön is várhat.


(via Variety, Uproxx)