Szoboszlai Dominik feltűnik a Marsra magyar! vasárnapi epizódjában

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik kiruccanást tett a tévézés világába, az eredményt az RTL-en láthatják a nézők.

Vasárnap lesz a Skócia - Magyarország foci-Eb mérkőzés 21 órakor az M4 Sporton, de előtte is belefuthatnuk a magyar labdarúgó válogatott csapatkaptányába, Szoboszlai Dominikba, ha a tévé előtt töltjük a hét utolsó napját. A nem régiben az RTL-re "költözött" Marsra magyarban! tűnik majd fel a focista - adta hírül az Index. A sorozat aktuális, hatodik epizódja 17.25-kor kezdődik.

A sorozat készítőinek beszámolója alapján „Dominik egy vicces félreértés következtében tűnik fel a Marsra magyar! című sorozat legújabb epizódjában, és bár ez az első sorozatszerepe, a karizmája és jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. A futballsztár részvétele különleges élménnyel gazdagítja az epizódot”.

A Marsra magyar! sikere

A Marsra magyar! tavaly májusban az Index.hu-n debütált, és gyorsan nagy rajongótáborra tett szert. Akkora siker lett az első évad, hogy megvette a Netflix is, így most már a teljes évad elérhető a streamingóriáson. 

A sorozata Hajnal-Vasad Kft. mindennapjait követi nyomon, ahol egy váratlan meteoritbecsapódás következtében krízishelyzet alakul ki. A gyár igazgatója, Hajnal Károly (Csőre Gábor) és csapata humoros, mégis izgalmas kalandok során keresik a megoldást a válságra.

A sorozat a KMH Film és a Magyar Telekom koprodukciójában készült, a főszereplők között olyan neves színészeket találunk még, mint Stefanovics Angéla, Badár Sándor, Keresztes Tamás, de több részben feltűnik Thuróczy Szabolcs is. A sorozat fejlesztését Végh Zsolt, Kálmánchelyi Zoltán és Wágner Levente végezték.

Büszkék vagyunk rá, hová nőtte ki magát a projekt és még inkább az univerzum, amit alkottunk. Remélhetőleg a Netflix segítségével még több emberhez eljuthat az az egyedi humor és értékrend, amit a sorozattal képviselünk.”

- mondta akkor Végh Zsolt, a sorozat kreátora és rendezője.

A magyar médiaiparban nem készült még hasonlóan sikeres sorozat. Azt az eredményt, hogy előbb az Index csatornáján elért több milliós megtekintést követve, a hazai két legnézetteb kereskedelmi csatorna, a TV2 és az RTL is levetítse, és a Netflix is műsorára tűzze, még egyetlen magyar sorozat sem tudta elérni. Nagyon büszke vagyok és köszönöm a kollégáimnak és a partnereinknek, akikkel közösen
hoztuk létre a Marsra magyart!”

– mondta el Pusztai Ferenc, a sorozat producere.