Sztárban sztár leszek: durván egymásnak esett Tóth Gabi és Köllő Babett

Drámai fordulatok várnak ránk a tehetségkutató vetélkedő következő adásában.

Megváltoznak a Sztárban sztár leszek! szabályai a hétvégén a TV2-n – jelentette be a csatorna egy friss videóban, amelynek kísérőszövege szerint – a lenyűgöző tehetségek mellett persze – minden eddiginél több fordulat és drámai balhék várnak ránk. A szombaton 20 órától és vasárnap 18:55-től érkező középdöntőben a most nyilvánosságra hozott előzetes alapján a balhé már garantált, mivel a zsűritagok a jelek szerint összevesztek a műsor folyamán.

„A Sztárban sztár leszek! szabályai megváltoztak”

– jelenti be Tóth Gabi drámai hangon, majd a halálra vált versenyzőket látjuk, és azt, hogy Köllő Babett valakinek azt mondja, hogy nem tud neki széket adni, miközben az illető zokog. „Elengedünk egy olyan embert, aki mindenki szerint jobb volt?” – teszi fel a kérdést Pápai Joci, mire Majka azt állítja, hogy Tóth állította fel a szabályokat.

Erre aztán kitörik a haddelhadd, és az énekesnő kiabálva kéri ki magának, hogy már megint rá akarnak kenni valamit

„a Babett hülye döntése miatt”,

amire persze Köllő is alaposan felhúzza magát, és visszakiabál Tóth-nak. Mindebből persze csak az nem derül ki, hogy mik is azok a bizonyos drámai változások a szabályban.

Erről egyébként volt már szó a TV2 reggeli műsorának egyik szeptember eleji adásában is, de a műsorvezető, Tilla ott is csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy folyamatosan, hétről hétre érkeznek majd a módosítások, amikről nem beszélhet – szóval minden bizonnyal majd csak műsorban tudjuk meg őket.


(via tv2play.hu)

 

Amikor Tóth Gabi duplán támadott

Tóth Gabival lazította kocsonyásra az agyunkat a TV2 a hétvégén

A jóból is megárt a sok és ez több volt a soknál. 

Tovább