Sztárban Sztár leszek: Majka szájából csak úgy röpködtek a b*szdmegek

A vasárnap esti műsorban eldőlt, kik jutottak be a jelentkezők közül a tehetségkutató műsor élő show-jába. A zsűri tagjai nem finomkodtak.

A hétvégi középdöntők végén a zsűri tagjai, Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka felállították a csapataikat: három-három kiszemelt előadóval vágnak bele az elképesztő átalakulásokba. A tizenkét legjobb hétről hétre énekórákon, táncórákon készül a mindent eldöntő vasárnap estékre, ahol élő adásban, néhány percben kell megmutatniuk, mire képesek.

Köllő Babett csapatában ott lesz a nagy visszatérő, Molnár Sanyi, a 20 éves Piltman Anna és a kétgyermekes anyuka, Tóth Napsugár.

Tóth Gabi nagy dilemmák közepette

a rocker Jósa Tamást, az utcazenész-egyetemista Szirtes Dávidot és az őrületes átváltozóművészt, Gőghová Tímeát választotta.


Pápai Joci a zenész családból származó Bari Lacival, a Beyoncé-rajongó titkárnővel, Oláh Szandrával és Kálóczi Réka karaokebuli-szervezővel megy tovább. Majka egy tavaly is indult jelentkezőt, Kaly Roland fodrászt, a DJ-showman László Attilát és a kubai énekesnőt, Yulaysi Mirandát üdvözölte a csapatában. A döntősök október 9-től minden vasárnap este elbúcsúznak egyik társuktól.


A választás folyamata egyébként bővelkedett a feszültségben és az izgalmakban. Tóth Gabit például úgy lenyűgözte a végül természetesen ki is választott Jósa Tamás, hogy a rocker srác zúzása végén lelkesedésében hátradobta a jegyzeteit a közönség közé.

Egy másik versenyző produkcióját látva viszont a zsűri sajnos egy cseppet sem volt lelkes: Tiba Ingrid Ariana Grande-utánérzését mindannyian lehúzták (mivel a lány nem hozta elég jól a Side to Side című számhoz illő szexi dögöt),

a legszenvedélyesebben pedig Majka nyilatkozott már kiszavazása után a lányról.

„Ha ő lennék, ha ilyen nő lennék…

én kijönnék b*szd meg, pucsítva jönnék ki a színpadra!

Úgy ülnék a biciklin b*szd meg, hogy fú, te! Hát hülye vagy? Nem lehet azt, hogy látod magad a tükörben, jó csaj vagy, és azon filózol, mennyire tudsz szexi lenni, szexinek tűnni egy biciklin!” – fakadt ki a rapper.


(via TV2)