Sztárban sztár: Tóth Andi megint nekivetkőzött

Lékai-Kiss Ramóna pedig sellőnek öltözött. A TV2-nél megint sikerült elérni, hogy a produkciók mellett (helyett?) minden az ízléstelenebbnél ízléstelenebb ruhákról szóljon.

Tóth Andi a zsűri tagjaként az első adásban szerelmével, a másik zsűritag Marics Petivel öltözött össze valamiféle Forma-1-es szerelésbe, legutóbb pedig mindössze egy zöld szalagot sikerült keresztülhúznia a testén. Most viszont még ezt is überelte, mert szalagba öltözve egészen hihetetlen módon nem lógott ki semmi az intim részeiből, ezúttal azonban a kelleténél jóval rövidebbre vágott crop topból alul teljesen kilógott a melle.


A túl rövid felsőre pedig az tette fel a koronát, hogy alulra az énekesnő egy olyan szoknyát húzott, aminek mintha nekiestek volna ollóval, így enyhén szólva ágyékhangsúlyos módon teljesen kilógott belőle a bőrbikinije. Tóth ellenpontjaként a zsűriben mellette helyet foglaló Lékai-Kiss Ramóna ruhájában elég sok volt az anyag – talán kicsit túl sok is: neontürkiz szerelése egyszerre emlékeztetett egy habcsókra és egy sellőre. Izgatottan várjuk, legközelebb mivel rukkolnak elő a stylistok!

Ami pedig a produkciókat illeti: a mezőnyből ezen a héten leginkább Gubik Petra emelkedett ki, aki Nótár Maryt utánozta parádésan. De Judy is kiváló volt – ő Oláh Ibolya bőrébe bújva énekelte el a versenyben szintén résztvevő kolléganője híres számát, a Magyarországot, amitől több zsűritag is elérzékenyült. A legnehezebb feladat pedig Kiss Ernő Zsoltnak, illetve Halastyák Fanninak jutott, hiszen előbbinek Kylie Minogue The Loco-Motionje volt a feladata, utóbbinak pedig a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci és a Mennyország tourist.


Nem túl meglepő módon így – miután a nap győzteseként Gubik Petra kerülte el a veszélyzónát – Molnár Tibor, Halastyák Fanni és Kiss Ernő Zsolt között dőlt el, hogy ki lesz az aznapi kieső (Molnár Tibor Mick Jaggerként a Rolling Stones Paint It Blackjét nyomta el). A zsűri Trap kapitányt, azaz Molnárt mentette meg a kieséstől, a végső nézői szavazás pedig Kiss Ernő Zsoltot juttatta tovább, így Halastyák „Nemazalány” Fanni lett a kieső. Ezen a hétvégén tehát már csak kilenc sztár versenyez a „Magyarország legsokoldalúbb előadója” címért.


(via tv2play.hu)


Nyitókép: Papajcsik Péter / Index