Több mint három órányi extra lesz a Twin Peaks Blue-Ray kiadásán

Decemberben jelenik meg a harmadik évad, sok-sok extrával.

David Lynch emberesen odatette magát a Twin Peaks harmadik évadával, és valami olyasmit alkotott, amit - túlzás nélkül - korábban még soha nem láthattunk a tévében. Egészen más irányban folytatta a '90-es évek elejének kultsorozatát, és egy olyan befejezéssel sokkolt, ami azóta is foglalkoztatja a rajongókat.

A sorozat december 5-én jelenik meg Blue-Rayen, és a brit korhatárbizottság (British Board of Film Classification) besorolása kapcsán nyilvánoságra kerültek az extra anyagok címei. A Welcome to Twin Peaks nevű rajongói oldal közzé is tette a listát.

A Bloody Finger In Your Mouth (25:43) 
A Pot Of Boiling Oil (36:58)
Do Not Pick Up Hitchhikers (25:39)
See You On The Other Side, Dear Friend (28:49)
Tell It, Martin (27:57)
The Man With The Gray Elevated Hair (28:27)
Two Blue Balls (23:13)

Azt még nem tudni, hogy ezek kimaradt jelenetek, interjúk, netán kulisszatitkok lesznek-e, de a címek nyilván agyalásra késztetik a sorozat kedvelőit.

Közvetlenül a Blue-Ray megjelenése előtt még elrándulhatunk a rejtélyes kisvárosba, ugyanis november végén jelenik meg magyarul, az Athnaeum kiadó gondozásában Mark Frost: Twin Peaks - Az utolsó dosszié című kötete, amelyben elvileg választ kapunk a sorozat jó néhány megválaszolatlan kérdésére. Persze, minden bizonnyal nem lesz ez így, de akkor is izgalmas könyvre számíthatunk.