Több régi Star Wars-szereplő is benne lesz a Mandalorianban

Rajongók szúrták ki a Birodalom visszavág karaktereit a sorozat forgatásán. A rendező most felfedte a titkot!

Egy héttel ezelőtt a sasszemű Star Wars-rajongók kiszúrtak néhány ismerős alakot a The Mandalorian forgatásán: szerintük A Birodalom visszavág két fejvadásza, Bossk és IG-88 is benn lesznek a Disney+ csatornán debütáló tévésorozatban. A széria rendezője, Jon Favreau karácsonykor színt vallott, és egy fotót tett ki az Instagramjáról a jól ismert orgyilkos robotról, IG-88-ról:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas!

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A The Mandalorian tévésorozat A Jedi visszatér és Az ébredő Erő eseményei között fog játszódni. A főszereplője egy Boba Fettre és Jango Fettre hasonlító, mandaloriai sisakot hordó fejvadász lesz, aki a Birodalom bukása után, de még az Első Rend felemelkedése előtt a galaxis peremén akar elintézni néhány személyes ügyet egy olyan csillagrendszerben, ahová nem ér el az Új Köztársaság bürokráciája. A sisakos főszereplőt valószínűleg a Trónok harca sztárja, Pedro Pascal alakítja.

Favreau mellett olyan nagyágyúk dolgoznak még a sorozaton, mint Taika Waititi, az új-zélandi rendező-fenegyerek, Dave Filoni, a veterán Star Wars guru, Gina Carano, egykori ketrecharcos, Bryce Dallas Howard színésznő, aki ezúttal rendezni is fog, Werner Herzog, a 76 éves német kultrendező, akiről viszont még egyelőre nem tudni, hogy konkrétan mit fog csinálni, valamint Nick Nolte, a mára kissé eltűnt hollywoodi veterán, a 48 óra és a Megint 48 óra sztárja. Utóbbi színészről a rajongók úgy tudják, hogy az egyik ugnaught fajba tartozó űrlénynek kölcsönzi majd a hangját – ők voltak azok a pici, malacformájú szerelők A Birodalom visszavágban, akik szétkapták alkatrészeire szegény C-3PO-t Felhőváros folyosólabirintusában. (via Geektyrant)