Trónok harca-sztárokkal támad a Marvel új szuperhősös sorozata

Befutott az Iron Fist legújabb előzetese: Viráglovag és Nymeria ezúttal New Yorkban veri el látványosan a gonoszokat.

Újabb Marvel szuperhős kap saját tévésorozatot a Netflixen: Fenegyerek, Jessica Jones és Luke Cage után márciusban végre bemutatkozik Iron Fist, azaz Vasököl is. Íme a vadonatúj trailer:

A sztori szerint Iron Fist gyerekkorában egyedüliként élte túl a gazdag családja repülőgép-szerencsétlenségét, hogy aztán távol-keleti kolostorokban kitanulva a harcművészeteket, kalapácsöklű nindzsaként térjen vissza New Yorkba. Ahol aztán nemcsak a helyi alvilággal kerül összetűzésbe, hanem a családja vállalatát megöröklő új igazgatóval is.

Forrás: Netflix / Marvel

Vasöklölt a Trónok harca Viráglovagjaként megismert Finn Jones alakítja, az új sorozatban, de egy másik régi, westerosi ismerős is feltűnik mellette: a nagyvárosi harcművészlány, Colleen Wing szerepét az a Jessica Henwick kapta meg, aki az HBO fantasy sorozatában az egyik Homoki Viperát, Nymeriát alakította.

Forrás: Netflix / Marvel

Az Iron Fistben feltűnik a többi Betflix/Marvel-tévésorozatban látható Rosario Dawson is, és természetesen már gőzerővel készül a Defenders, amiben Vasököl, Fenegyerek, Jessica Jones és Luke Cage a szegény ember Bosszúállókjaként együtt verik laposra a New York-i maffiózókat.