Tuti, hogy így még sosem láttad a Halálos irambant!

Kijött az első előzetes a gyorshajtós franchise animációs sorozat verziójához.

Ahogy arról korábban már írtunk, a fiatalabb közönségre szabott animációs sorozatban a tinédzser Tony Torettót követhetjük, aki unokabátyja, Dom nyomdokaiba lép, amikor őt és barátait beszervezi egy kormányügynökség, hogy beépüljenek egy elit gyorsulási versenyeket rendező csapat tagjai közé, akik valójában világuralomra törő, elvetemült szervezett bűnözők.

Azóta az is kiderült, hogy a Netflixen debütáló széria címe Fast & Furious: Spy Racers, és még valamikor az idén láthatjuk. A munkában az eredeti Halálos iramban franchise sztárja és producere, Vin Diesel is részt vesz executive producerként, a showrunnerek egyike pedig A Madagaszkár pingvinjei című DreamWorks-animációs sorozatot jegyző Bret Haaland.

A nem túl informatív hivatalos szinopszis szerint „új család érkezik a Netflixre – és a sebességüket figyelembe véve nem tart majd nekik túl sokáig odaérni! A vadonatúj animációs sorozat, a Fast & Furious: Spy Racers hamarosan látható lesz a Netflixen.” A rövidke, mindössze félperces teaser trailer alapján egyébként gyorsaságban és adrenalinban tényleg nem lesz hiány.

A DreamWorks gyártásában készülő animáció egyébként annak az átfogó, öt évre kiterjedő megállapodásnak a kiterjesztése, amelynek keretében a DreamWorks Animation televíziós részlege nem kevesebb mint 14 saját gyártású sorozatot készít(ett) exkluzívan a Netflix számára. Még a Halálos iramban rajzfilm debütálása előtt azonban megnézhetünk egy másik spin-offot a gyorshajtós franchise-ból, hiszen augusztus 1-jén mutatják be a magyar mozik a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-t.

 

(via Collider)