Új részekkel jön a Hal a tortán, itt vannak az első celebszereplők

Április 17-től a SuperTV2-n.

Újra sztárok ragadnak fakanalat a SuperTV2 legendás gasztro-reality-jében. Április 17-től a Hal a tortán vadonatúj részeiben a hírességek ismét igyekeznek majd meggyőzni vacsoratársaikat arról, hogy ők a legjobb amatőr szakácsok a héten.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A műsor háziasszonya ezúttal is Gáspár Bea, aki jótanácsokkal látja el a szereplőket a kisboltban, ahol a főzéshez szükséges alapanyagokat beszerzik, ám néha egy-egy csavarral megnehezíti a sztárok dolgát. Az első héten ráadásul kisebbik lánya, Virág is megméreti magát, ő lesz a heti mezőny legfiatalabb házigazdája.

- Idén is érdekes lesz a műsor, szem nem marad szárazon, az biztos! Minden alkalommal éltem a nehezítés lehetőségével, ami hol jól vette ki magát, hol kellemetlenül érintette a delikvenseket. Ez a szezon sem múlhat el családtagom nélkül, az elsőben Győzőm, tavaly pedig Evelyn versenyzett. Virág most először méreti meg magát, premier plánban lehet majd látni, ahogy főz a barátnőjével. Kíváncsian várom, hogy mit alakítottak, hiszen én nem voltam ott, annyit azonban elárulhatok, hogy ő bizony eléggé zokon vette a nehezítésem…

- nyilatkozta Gáspár Bea.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az első hét versenyzői Kelemen Anna, Szabó András Csuti, Szorcsik Viki, Gáspár Virág és Kökény Attila lesznek. A gasztro-reality további részeiben a nézők láthatják még mások mellett Valkusz Milánt, Schobert Larát, Molnár Anikót, Sári Évit, Smaltig Dalmát és Zámbó Krisztiánt is.

Hal a tortán – április 17-től hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2 műsorán