Új talkshow-kat indít a Spektrum Home

Csupa magyar sztárral találkozhatunk a tartalmasnak és szórakoztatónak ígért beszélgetések során.

November 5-től vadonatúj műsorsávot indít a Spektrum Home, így a megszokott szórakoztató tartalmakon túl főszerepet kapnak az ország kedvenc művészei, elismert sztárjai. A tévécsatorna átalakulása már májusban elkezdődött, hiszen azóta a család minden tagja számára hasznos életmódműsorok, életviteli tanácsokkal szolgáló sorozatok is helyet kaptak, de gyerekneveléssel kapcsolatos ötleteket és a nagyvilág érdekességeiről szóló dokumentumfilmeket is talál magának a néző.

Szeptembertől pedig D. Tóth Kriszta DTK: Elviszlek magammal című műsorának friss részei is a Spektrum Home-on debütálnak. Erre épülve alakított ki egy új műsorsávot a csatorna: november 5-től kezdődően hétfőtől csütörtökig, este 9 órától a különleges talkshow-k és a tartalmas beszélgetések veszik át a főszerepet. Az új műsorok közös jellemzője a csatorna számára kifejlesztett különleges formátum, azaz népszerű művészek és elismert sztárok szereplése.

DTK: Elviszlek magammal. Forrás: YouTube / WMN

 

Az egyik új műsor a Tesztbeszéd lesz, amelynek műsorvezetője, Dombóvári István teljesen új szerepkörben mutatkozik be. A talkshow-ban négy híresség szembesül azzal, hogy életük fontos kérdéseiben mit gondol róluk valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról. A NŐComment! színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talkshow (többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával és Hadas Krisztával) ezúttal a tévéképernyők elé várja a rajongókat.

Végül új formátumként a Helló, tesó! című dokuportré-sorozat jelentkezik, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és meglepetés műsorvezetőtársa: ők ketten ismert testvérpárokat mutatnak be saját környezetükben, számukra fontos emberekkel és helyszíneken.


(via amcetworks.com)