Új vetélkedő jön a TV2-n, kiderült, kik lesznek a műsorvezetők

Hamarosan érkezik az 1% Club.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója április végén a Digital-Media Hungary konferencián hozta nyilvánosságra, hogy idén érkezik az 1% Club (The 1% Club) című vadonatúj vetélkedő a csatornára.

Fischer akkor is azt is elárulta, hogy a műsort nyáron, nagyszabású díszletek között forgatják le Kölnben.

Most az is kiszivárgott, kik lehetnek a produkció műsorvezetői: Till Attila ugyanis a napokban a Facebook-oldalán megosztott egy képet, amelyen Ördög Nórával látható egy repülőn, a fotóhoz pedig azt írta, hogy Kölnbe utaznak, ahol egy új műsort vesznek fel – szúrta ki a SorozatWiki, akik szerint Tilláék szinte biztos, hogy az 1% Clubot fogják forgatni a helyszínen, házigazdai szerepkörben (és akiknek pluszpont jár azért, hogy ezen a fotón felismerték Ördög Nórát).

A brit formátum alapján készült műsorban nem az általános műveltség, hanem a logika és a józan ész a döntő.

A műsorban 100 versenyző vesz részt, akiknek 15 szinten kell bizonyítaniuk, és ha nem jól válaszolnak, kiesnek. Aki viszont sikeresen eljut a játék végéig, pénznyereménnyel távozhat.

A csavar a dologban, hogy a vetélkedő során elhangzó kérdéseket előtte a nagyközönségnek is felteszik, és ez alapján a kérdéseket a helyes válaszok függvénye szerint százalékos arányban osztályozzák: az alacsonyabb százalékú kérdések (amiket kevesebb ember tudott helyesen megválaszolni) lesznek a nehezebb szinteken.

Így a végső, 15. körben az a kérdés hangzik el, amit csupán a résztvevők 1 százaléka tudott helyesen megválaszolni.


(via Sorozatwiki)


Nyitókép forrása: ITV / Magnum Media.

 

A TV2 további várható műsorai