Újabb baki a Trónok harcában

Most már végre tényleg elfelejthetjük a papírpoharat, hiszen Jaime Lannisternek visszanőtt a levágott keze.

Nemrégiben azt kívántuk, bárcsak véget érne már a „papírpohár”-gate, hiszen a múlt hét nem szólt másról, mint a népszerű sorozat záró évadának negyedik részében anakronisztikus módon felbukkant Starbucks-os pohárról (amiről később kiderült, hogy valójában nem is a kávés lánctól származott).

Kívánságunk most teljesült, hiszen mindössze egy héttel a kínos baki után a szemfüles nézők újabb hibát szúrtak ki, ezúttal egy promófotón. Minden rajongó jól tudja, hogy Jaime Lannister jobb kezét a harmadik évadban levágták – a figura azóta egy arany műkézzel éli az életét. Most azonban csodálatos módon visszanőtt a levágott keze!

A szóban forgó képen Jaime éppen nővérét/szerelmét, Cersei-t öleli, és a nő derekán tisztán láthatóak az ujjai. A twitterezők persze rögtön elkezdtek viccelődni az újabb kellemetlen esettel. A legtalálóbb talán az a tweet volt, amelyben azt írta a felhasználó, hogy Jaime Lannister annyira örült, hogy viszontláthatja Cersei-t, hogy még a keze is visszanőtt.

A baki mértékét azonban jelentősen csökkenti, hogy míg a promóciós anyagban valóban benne volt, a The Bells című ötödik epizódba (amit reklámoztak vele) végül nem került bele. Így az HBO-nak legalább nem kell utólag kivágnia a jelenetből, és remélhetőleg kevesebb szó is esik róla a héten. Most már csak azért kell drukkolnunk, hogy a most vasárnap (a magyar képernyőkre jövő hétfőn) érkező utolsó részt megússzuk hiba nélkül.


(via NME)