Újabb nagynevű sztár csatlakozott a Westworld 3. évadának stábjához

A Breaking Badből ismert Aaron Paul is benne lesz a sorozatban, de nem tudni, ember lesz-e vagy android.

Totál szívás (leánykori nevén: Breaking Bad) sztárja, Aaron Paul is benne lesz a Westworld című sci-fi sorozat harmadik évadában – tudta meg exkliuzív infóként a Deadline. Azt viszont egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy a 39 éves színész ember lesz-e vagy android, de az biztos, hogy az új évad egyik főszereplőjét köszönthetjük majd benne.

Jonathan Nolan Lisa Joy és J.J. Abrams tévésorozata ötletesen folytatta (helyesebben inkább: értelmezte újra) a híres sci-fi író, Michael Crichton 1973-as filmjét, a Feltámad a vadnyugatot, amiben egy lövöldözős vidámpark robot cowboya a vendégek ellen fordult. Az első évad hatalmas siker lett, mivel a rejtélyekkel teli, okos tévésorozatokra kiéhezett nézők utoljára a Lost idején agyaltak ennyit egy-egy kikockázott jelenet megfejtésén (vagy épp a megfejtések hiányán). A második évad azonban sajnos már inkább a rengeteg felesleges erőszakos jelenettel próbálta sokkolni a nézőt, a több idősíkkal való játék pedig egyáltalán nem lett izgalma (be is válogattuk a sorozatot a hájpolt, de hamar kifulladó produkciók közé).

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu