Újra együtt a Dawson és a haverok sztárjai

Egykori kedvenceink a sorozat indulásának huszadik évfordulója kapcsán nosztalgiáztak egy kicsit.

A népszerű sorozat sztárjaival és alkotóival az Entertainment Weekly készített riportot és fotósorozatot az évforduló kapcsán. Az eseményen a Dawson és a haverok összes fontosabb szereplője jelen volt, azaz Katie Holmes, James Van Der Beek, Michelle Williams, Joshua Jackson, Kerr Smith, Meredith Monroe, Mary Beth Peil és Busy Philipps mind eljöttek.

A találkozón minden sztár nagyon lelkes volt, Kevin Williamson, a műsor ötletgazdája ugyanakkor elárulta, hogy ő nagyon örülne egy rebootnak – de csak akkor, ha nem neki kell megcsinálni. Az alkotó ugyanis úgy érzi, nem tudna új érzelmeket vinni az anyagba.

„Ha esetleg valaki mást rá lehetne venni… Nagyon szívesen látnám a folytatást, ha valaki átvenné tőlem a show-t, mert én magam már nem tudnám megcsinálni”

– mondta Williamson, akinek ugyanakkor arra nézvést is voltak ötletei, hogyan lehetne visszaírni egy rebootba Michelle Williamst (saját karakterének felnőtt lányát alakíthatná).

Williams mellett a sorozat sztárjai is elgondolkodtak a folytatás lehetőségén, de végül jórészt arra jutottak, hogy nem jó ötlet. „Én azt szeretem ebben a szériában, hogy egy internet és közösségi média előtti időben létezett.

És nekem az is nagyon tetszett, ahogy végződött, hogy mind öt évvel idősebbek lettünk. Úgy érzem, ezzel tökéletesen lezártuk”

– mondta például Katie Holmes.


(via Variety)