Újra együtt a Tőrbe ejtve sztárjai

Egy jogi thrillersorozatban szerepel együtt a nagyszerű krimi Ransomja, Chris Evans és Jacobja, a gyerekszínész Jaeden Martell. A szériában a Downton Abbey sztárja, Michelle Dockery is benne lesz. Itt az előzetes!

Április 24-én mutatja be az Apple TV+ a Defending Jacob című sorozatot, ami William Landay magyarul is olvasható bestsellere, a Jacob védelmében alapján készült. Az izgalmas jogi-tárgyalótermi thriller főhőse Andy Barber (Evans), aki massachusettsi kerületi helyettes ügyészként egy nap azzal szembesül, hogy 14 éves fiát, Jacobot (Martell) egy osztálytársa meggyilkolásával vádolják.

A most nyilvánosságra hozott első trailer ezt az alaphelyzetet vázolja fel, és megismerjük belőle Andy feleségét, Jacob anyját, Laurie-t is, akit a Downton Abbey-ből és az Úriemberekből ismert Michelle Dockery alakít. A családot természetesen nagyon megviseli a helyzet, hogy a paparazzók és az ítélkezők miatt rabokként, megfélemlítve kell élniük saját otthonukban.

Miközben férj és feleség emiatt egyre jobban eltávolodik egymástól, az előzetesben az is felmerül, hogy van némi esély Jacob bűnösségére, ami választás elé állítja a főhőst: el kell döntenie, hogy jó ember vagy jó apa legyen. A fiú ügyében nyomozó rendőrnőt egyébként a Tűnj el!-ben feltűnt Betty Gabriel formálja meg, de szerepel a sorozatban J.K. Simmons is.

A Defending Jacob showrunnere A majmok bolygója: Forradalom és A majmok bolygója: Háború forgatókönyvírójaként, illetve a Legends – Beépülve egyik producereként ismert Mark Bomback, rendezője pedig a norvég Morten Tyldum (Fejvadászok, Kódjátszma, Utazók). A script megírásában részt vett a Harry Potter filmek forgatókönyvírója, Steve Kloves is. Nem csoda, hogy a szériát sokan már most nagy Emmy-esélyesnek tekintik.


(via IndieWire)