Újra összeállt a Négy esküvő és egy temetés sztárgárdája!

Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas és Rowan Atkinson a BBC-nek forgat tévés folytatást a '94-es kultfilmhez.

Újra összeállt egy közös produkció erejéig a Négy esküvő és egy temetés impozáns szereplőgárdája, azaz Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson és a rendező, Mike Newell, valamint a forgatókönyvíró, Richard Curtis. A stáb azonban nem új részt forgat az 1994-es romantikus vígjátékhoz, hanem csak egy rövid tévés szkeccset a BBC tévécsatorna és a Comic Releif adománygyűjtő bulija, a Red Nose Day napjára, ami idén március 15-én lesz. A produkció címe One Red Nose Day and a Wedding, és már egy hivatalos csoportkép is kijött hozzá. Íme:

A mostani reunionhoz hasonlóan a Red Nose Day keretében már korábban is készült tévés folytatás egy másik népszerű romantikus vígjátékhoz, az Igazából szerelemhez (Lova Actually): 2017-ben Red Nose Day Actually címmel vetítette a BBC, és a kirobbanó sikernek volt köszönhető, hogy a Négy esküvő is kapjon most egy hasonló mini-folytatást. (via Independent)