Vállalhatatlan beszólással űzött el két arajelöltet József gazda

A Házasodna a gazda realitysorozat főszereplője szó szerint „bunkó paraszt” volt Krisztivel és Timivel, akik azonnal faképnél hagyták őt.

Dutra traktorként dübörög az RTL műsorán a Házasodna a gazda című „tanyasi reality”, amelynek a legutóbbi epizódjában

József gazda nemcsak az életvitelét tekintve volt paraszt...

Történt ugyanis, hogy bevitte a műhelyébe Krisztit, mert a nagybani piacon a nő annyira odavolt a permetezőkért és a kompresszorokért, hogy József gazda azt hitte, egy-két romantikus kovácsüllő- és esztergagép-megtekintés után még közelebb kerülhetnek majd egymáshoz. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna József gazda! 

 

 

A beszélgetés fonala ugyanis a nagysikító és a gyorsvágó után váratlan kanyarokat vett:

– És most mi az álmod?
– Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek.
– Hát, őőő…
– Így van, ez az igazság!
– Hmmm...

Kriszti az ezután következő süket sódert már nem nagyon tudta arajelöltként tolerálni, mérgében kiviharzott a fészerből, majd útközben meggondolta magát és visszafordult, hogy megmondja a magáét Józsefnek:

Ha puncit keresel, megkaphatod pénzért, mert van belőle! Bennem volt egy ilyen álomkép, hogy lennék a királynőd, de házvezetőnő meg @#&> [nem érteni] nem. Semmiképp!

Kriszti a történtek után nagyon megharagudott József gazdára, és bejelentette: kiszáll a játékból és hazamegy.

Bár Krisztit elveszítette József gazda, egy pillanatig sem csüggedt. Elindult a szállásra, hogy közölje a másik arajelölttel, Timivel az örömhírt: ő a szerencsés, aki elmehet vele az álomrandira. Csakhogy nem pont abban a fogadtatásban részesült, amire számított, mivel Kriszti és Timi már megbeszélték egymás között a történteket.

 

 

Timi ugyanis maximálisan szolidáris volt Krisztivel, és semmiképp sem akarta megvárni, hogy ő is „csak egy punci legyen” József gazda szemében, így ő is úgy döntött, elköltözik a farmról.

(via RTL)