Vastag Csaba kereskedelmitévé-történelmet írt vasárnap

A Sztárban sztár leszeket és a Sztárboxot is kipipálta egyetlen este alatt, így közelről láthatta, ahogy csúnyán megverik a barátját.

Vastag Csaba kimaxolta a vasárnap estét: nem egy, hanem rögtön két élő műsorban tűnt fel, először  a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában lépett fel, majd a műsor végét meg sem várva autóba ült, és a 30 percnyire található Riz Levente Sport- és Rendezvényközponthoz ment. Itt rendezik ugyanis az RTL-en látható Sztárbox versenyét, ahol Vastag jó barátja, Curtis is ringbe szállt. A Blikk értesülései szerint még a Nyerő Párosban ígérte meg Curtisnek, hogy jön neki szurkolni. Azzal a feltétellel vállalta el a TV2 tehetségkutatóját, hogy mindenképpen odaér a rapper meccsére, aki az utolsó mérkőzésen lépett ringbe. Vastag meg is szólalt az RTL műsorában, a TV2 neve nem hangzott el, csak annyit jegyzett meg, hogy

ma bejárta „a média teljes univerzumát.”

Az énekes nem hozott szerencsét, mert az újpesti rapper ugyan nekirontott Szegedi Fecsónak, de gyorsan elégette magát, és nem tudott felkelni a padlóról.

Curtis előzetesen többször hangsúlyozta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra, és ez meg is látszott a kondícióján. A rapper ezért megfogadta párja, Barnai Judit tanácsát, megpróbálta gyorsan lerohanni és kiütni Szegedi Fecsót, ez azonban nem sikerült neki. Az első menet ennélfogva cseppet sem technikás, de a maga módján szikrázó küzdelmet hozott. Curtis a második menetben már nemcsak sokat fogott és birkózott, hanem olykor egyszerűen elsétált, hogy levegőhöz jusson. Végül Fecsó kivárta azt a pillanatot, amikor ellenfelét már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte, ahonnan a Voice coacha már nem is tudott feltápászkodni, leginkább a fáradtság miatt, így a bíró beszüntette a küzdelmet.

 

Curtis később elnézést kért Szegedi Fecsótól, amiért nem készült fel úgy a mérkőzésre, ahogy illett volna, és megköszönte a rajongói szeretetét. Curtis szerint látszott, hogy Fecsó heti hatot edzett, ő pedig összesen hatot. „Egy menet volt bennem” – mondta a mérkőzés után Héder Barnának, majd hozzátette, megy megünnepelni a vereséget.

 

Szegedi Fecsó az állóképességében és a védekezésben bízott, edzője szerint nem volt egy szép mérkőzés, de bejött, amire számítottak. Tudták, hogy Curtis neki fog rontani, és azt is, hogy hamar elfárad majd. Fecsó azt mondta: óriási pofonokat kapott, a védett ütések is fájtak. Az üzletember születendő kisfiának ajánlotta a győzelmet, aki már a harmadik gyermeke lesz.

 

A Sztárbox harmadik negyeddöntőjének másik nehézsúlyú meccsén is a bírónak kellett beavatkozni. A Magyar Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor nem hazudtolta meg magát: fehér lovon és Herkules-jelmezben vonult be a ringhez, hogy megmérkőzzön Dobrády Ákossal, és le is győzte, miután a bíró úgy ítélte meg, Dobárdy nem tudja folytatni a mérkőzést

Dobrády a mérkőzés elején még jól védekezett, miközben Pintérnek is fogyott a levegője, de nem annyira, hogy ne tudjon bevinni két olyan erős ütést, hogy rá kelljen számolni Dobrádyra. A második menetben újabb számolás következett, mely során az énekes nem tudta megmondani, akarja-e folytatni a mérkőzést, így a bíró véget vetett a találkozónak, és Tenya jutott az elődöntőbe.

 

A női könnyűsúlyban Nyári Dia egyhangú pontozással győzött, így az elődöntőbe jutott, míg ellenfele Járai Kíra számára véget ért a verseny.

Kovács Kokó István, a Sztárbox supervisora szerint nehezen pontozható mérkőzés volt Nyári Dia és Járai Kíra harca, mert nagyon hasonló ütemben szórták egymásra az ütéseket. A küzdő felek kevés hangsúlyt fektettek a lábmunkára, inkább csak sétáltak, de folyamatosan sorozták egymást ütésekkel. A meccs végül egyhangú pontozással dőlt el Nyári Dia javára.

 

November 19-én a 4. negyeddöntő résztvevői mérkőznek meg egymással és eldől, hogy kik lesznek majd a női könnyűsúly és a férfi középsúly elődöntőinek résztvevői.

Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András
Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági
Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter

Via: Sajtóklub / Blikk