Véget ért az Ázsia Expressz, megvan a győztes páros

Kucsera Gábor és Tóth Dávid, valamint Hegyes Berci és Vágner Fanni kerültek be a döntőbe, köztük dőlt el, ki viszi haza a tízmilliós fődíjat.

Kucsera Gábor és Tóth Dávid, valamint Hegyes Berci és Vágner Fanni mérkőzött meg egymással az Ázsia Expressz döntőjében. A párosoknak először fejükre tett szennyeskosarakkal kellett egyensúlyozniuk, majd a szennyest kimosniuk, kiteregetniük, és ha helyes sorrendben rakták a szárítóra a ruhákat, kiderült, milyen sorrendben látogatták meg a verseny során a városokat.

A következőkben egy nagy adag tojást kellett széttöretniük a helyiekkel a fejükön, pár tojásban a következő célállomás nevének betűi voltak elrejtve, ezeket összerakva fejthették meg, hova kell továbbmenniük.

Ezután egy marimba nevű hangszeren játszottak dalokat a helyiek a versenyzőknek, ezeket kellett megfejteni. 

A következő feladatnál egy bárban kellett italokat elfogyasztani, hogy aztán a jégkockákban lévő kódokból kirakják az 1492-es számot. A nyomok újabb helyszínre vezettek, ahol egy buszt kellett megtalálniuk GPS koordináták alapján, itt találták meg az utolsó nyomot, ami Ördög Nórához vezette őket.

Kucsera Gábornak és Tóth Dávidnak sikerült először az összetett feladat, ezzel ők lettek a 2023-as Ázsia Expressz győztesei, jutalmuk 10 millió forint lett.

 

(via 24.hu)