Végre az összes jóbarát megemlékezett Matthew Perry haláláról

Érthető, hogy nehezen törték meg a csendet, hiszen a sitcom főszereplői köztudottan nagyon közel álltak egymáshoz.

Ahogy arról korábbi cikkünkben már írtunk, miközben a sztárvilág azonnal reagált az október végén érkezett tragikus hírre, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow makacsul hallgattak, majd pár nap múlva egy, a People magazinhoz eljuttatott közös közleményben magyarázták el, hogy még nehéz erről beszélniük.

Majd hosszú hallgatás után e hét elején LeBlanc és Cox gyors egymásutánban rakott ki az Instagram-oldalára egy-egy szívhez szóló, közös emlékekről is beszámoló megemlékezést.

Hozzájuk csatlakozott most Schwimmer, Aniston és Kudrow, akik szintén a közösségi médiában emlékeztek meg néhai jóbarátjukról.

 

Az első két megszólaló

Két Jóbarátok-sztár is megtörte a csendet Matthew Perry halála után

Courteney Cox és Matt LeBlanc is kedves múltidézéssel búcsúzott el az Instagramon az egykori kollégától és baráttól.

Tovább

„Köszönet a nevetés és a kreativitás tíz hihetetlen évéért.

Sosem fogom elfelejteni a kifogástalan komikusi időzítést és a poénok szállítását. Olyan voltál, aki bármelyik sort a magad képére tudtad formálni, és valami olyan hihetetlenül eredetit és váratlanul vicceset varázsoltál belőle, hogy az máig bámulatba ejt.

És a hatalmas szíved, amivel olyan nagylelkűségre voltál képes, ami igazi családot kovácsolt hat idegenből. Ez a fotó az egyik kedvenc pillanatomat ábrázolja veled. Most egyszerre mosolyogtat meg és emlékeztet a gyászomra. Elképzellek valahol odafönt, ugyanebben a fehér zakóban, kezeidet zsebre vágva, ahogy körbenézel és megkérdezed: »lehetne egy kicsivel több felhőt kérni?«” – írta David Schwimmer a mókás közös kép mellé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Schwimmer (@_schwim_) által megosztott bejegyzés


„Istenem, ez nagyon mélyre ment…

Búcsút venni a mi Mattynktől olyan elképesztő érzelmi hullámokat indított el bennem, amilyet még sosem tapasztaltam korábban. (…) Nagyon szerettük. Szinte a DNS-ünk részévé vált. Mi hatan mindig ott voltunk egymásnak. Ez a csapat volt a mi választott családunk, és ez örökre megváltoztatott minket. (…) Matty pedig mindannyiunkat képes volt megnevettetni. Nagyon. Az elmúlt hetekben újra és újra elolvastam az üzenetváltásainkat, ami közben egyszerre sírtam és újra nevettem. (…) És találtam egyet, ami mindent elmond róla (lásd a második oldalt)...” – írta Jennifer Aniston az Instagramon, ahol a második oldalon az olvasható Perrytől, hogy „az, hogy meg tudtalak nevettetni, felvillanyozta a napomat”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés


Végül Lisa Kudrow a következőket írta egy régi közös fotó mellé: „Amikor az akkor még Friends Like Us címre hallgató sorozat pilotját forgattuk az NBC-nél, azt javasoltad, hogy pókerezzünk, ami olyan viccesre sikerült, hogy azonnal kialakult köztünk egy kapocs. Köszönet ezért, és azért, hogy mindig úgy megnevettettél azzal, amit mondtál, hogy már fájtak a hasizmaim a röhögéstől, és potyogtak a könnyeim. Minden egyes nap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lisa Kudrow (@lisakudrow) által megosztott bejegyzés


Köszönet a nyitott szívedért egy olyan kapcsolatban, amiben hatan voltunk,

és nem kevés kompromisszumot követelt meg. És nagyon sok beszélgetést. Köszönet azért, hogy akkor is eljöttél dolgozni, amikor nem voltál jól, és utána briliáns voltál. Köszönet a legjobb tíz évért, a bizalomért, mindazért, amit tőled tanultam a kegyelemről és a szeretetről. Köszönet azért az időért, amit veled tölthettem, Matthew.”

 

A mi megemlékezésünk

Matthew Perry legjobb pillanatai a Jóbarátokban

A napokban elhunyt színész karaktere sokak kedvence volt a népszerű szitkomban, és az is tény, hogy neki köszönhettük a legjobb poénokat. Mutatjuk az öt legemlékezetesebbet!

Tovább