Viccesnek találta, hogy Robin Williams fogdosta

Szexuális zaklatással vádolja a néhai komikust Egy úr az űrből-beli kolléganője egy életrajzi könyvben.

Pam Dawber azt állítja, a 2014-ben elhunyt Williams a forgatáson folyamatosan fogdosta a mellét és a fenekét, ezenkívül rendszeresen mutogatta magát neki (volt, hogy teljesen pucéran jelent meg a színen). A színésznőnek azonban nem volt ezzel problémája, mivel mindez hozzátartozott a sztár bolondos természetéhez.

„A legocsmányabb dolgokat művelte velem, de sosem vettem magamra.

Úgy értem, mutogatta magát, alám nyúlt, megfogdosott, de ezt sok más emberrel is csinálta, és nagyon vicces volt” – számolt be róla Dawber. „Mindez talán megdöbbentően hangzik, de az egész valójában nagyon naiv dolog volt. Huncutul rád nézett azokkal a kiskutyaszemeivel, megragadta a melled, aztán elszaladt. És nem lett belőle semmi problémája. Végül is a hetvenes éveket írtuk” – tette hozzá a színésznő.

A jelenleg 66 éves egykori sorozatsztár mindezt Dave Itzkoffnak, a New York Times újságírójának mondta el, aki májusban jelenteti meg Robin Williamsről szóló új életrajzi kötetét, és valamiért jó ötletnek tartotta, hogy ezeket a részleteket is leközölje az évekkel ezelőtt öngyilkosságot elkövetett sztárról.

Pam Dawbert egyébként olyannyira nem zavarta Williams viselkedése, hogy testvérinek írta le kapcsolatukat, a komikusról magáról pedig úgy nyilatkozott, hogy hatalmas szíve volt.

„Nagyon szerettem Robint, és Robin is nagyon szeretett engem.

Nagyon egy hullámhosszon voltunk” – mondta a színésznő. „Hát Robin már csak ilyen volt. Egyszerűen így dobta fel magát, amikor unatkozott. Amikor rászóltunk, hogy ilyesmi nem szerepel a forgatókönyvben, annyit mondott: ja, bocs” – védte meg a néhai sztárt az Egy úr az űrből rendezője, Howard Storm is.

Borítókép: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc/Getty Images


(via The Guardian)