Visszatér a Barátok közt

Új élet váááááár, felejts el mindent! Mindent, ami fáj! Jövőd fényesebb, jól tudod.

Június 1-től az RTL Magyarország kábelcsatornája, az RTL Gold, vadonatúj műsorstruktúrával kezdi a nyarat.

Minden hétköznap 14 órától a Balázs Show érkezik a csatornán még nem látott, dupla részekkel, amit 16 órától a Mónika Show szintén dupla kábelpremierjei követnek. 18 órától az Anikó Show beszélgetései szórakoztatnak.

19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozat következik, majd 20 órától jön a legelső részétől minden idők legsikeresebb magyar sorozata, a Barátok közt, amelyből minden hétköznap 4 epizódot láthatnak a rajongók, így 23 év helyett most akár 11 és fél év alatt lepöröghet a széria, ha a csatorna tartja ezt az ütemet.

Új sávban, 22 órától követhetik a nézők a Perzselő szenvedélyek című török sorozat történéseit, utána pedig Gáspár Győzőék életébe nyerhetünk újbóli betekintést – 23 órától a Győzike Show lesz látható az RTL Goldon.

Szombatonként, 19 órától a Nádai Anikó vezette Házasodna a gazda társkereső reality ad alkalmat romantikára, vasárnaponként pedig egy igazi klasszikus showműsoré lesz a főszerep: jön a Csillag születik az RTL Magyarország kábelcsatornájára.

Via: Sajtóklub

 

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu