Visszatér a Beverly Hills 90210!

Méghozzá az eredeti szereplőgárdával, azaz Jennie Garthszal, Tori Spellinggel, Jason Priestley-vel és társaikkal.

Az eredetileg 1990 és 2000 között futott tini-szappanoperából a CBS Television Studios rendelt be egy újabb rebootot – a különbség a korábbi, 2008 és 2013 között 90210 címen sugárzott remake-hez képest, hogy ezúttal a régi sztárokkal gondolják újra a sorozatot. Az új verzióban állítólag Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green és Gabrielle Carteris térhetnek vissza. A hírek szerint viszont a showrunnerek a 90210 alkotói lesznek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#back2work great creative day yesterday with my #partnerincrime @jenniegarth #90210vibes #donnaandkellyforver #besties

Tori Spelling (@torispelling) által megosztott bejegyzés,

Tori Spelling már márciusban kirakott az Instagram-oldalára egy posztot, amelyben azt írta, hogy „újra munkában”, és a hashtagek közé berakta, hogy #90210vibes és #donnaandkellyforver, ezenkívül Gartht is betagelte. Akkor még nem lehetett tudni, hogy nem a 90210-ben fog-e ismét szerepelni, hiszen a rebootban az eredeti széria több sztárja is megjelent.

A Beverly Hills 90210 annak idején ikonikus popkulturális jelenséggé nőtte ki magát. A későbbi rebooton kívül született egy majdnem olyan népszerű spin-offja is, az 1992 és 1997 között futott Melrose Place, ezenkívül a rövid életű szappanopera, a mindössze egy évadot megélt, Linda Gray főszereplésével készült Modellügynökség is innen eredeztethető.

Mivel a CBS Television Studios nem kommentálta a dologról elsőként hírt adó Deadline értesüléseit, sajnos ennél többet egyelőre nem lehet tudni a folyamatban lévő projektről.


(via Variety)