Volt, aki maximum pontot kapott, Kamarás Ivánt viszont Karel Gott sem tudta megmenteni

Ketten is búcsúztak a Sztárban sztárból.

Nyolcan kezdték, de csak hatan maradtak: a Sztárban sztár ötödik adásának végére két játékos számára is véget ért a zenés show.

Oláh Ibolya lett a napi győztes, vagyis ő egyből továbbjutott a következő fordulóba. Pedig nem kellett nagyot énekelnie, a PPAP (Pen-Pineapple-Apple-Pen) című bugyuta slágert adta elő.

Az Irigy Hónaljmirigy-tag Sipos Tomi nem nyűgözte le a zsűrit Alice Cooperként – a Poison című dalt kellett elénekelnie –, Tóth Andi szóvá is tette, hogy többször elrontotta a szöveget, meglepetésre mégis továbbjutott. Gubik Petra Azahraiah-vá változott át, Valkusz Milán nőnek öltözve énekelte a Lambadát, Schoblocher Barbara pedig olyan jól énekelt Liza Minnelliként, hogy Kiss Ramóna állva ünnepelte, félbeszakítva a szokás szerint fanyalgó Tóth Andi monológját.

Molnár Tibor Attilának, alias Trap kapitánynak a Boney M együttes egyik slágere, a Rasputin jutott, és bár csak dörmögnie kellett, a zsűrit lenyűgözte, megkapta a maximális 50 pontot.

Kiss Ernő Zsoltnak Harry Styles bőrébe kellett belebújnia, és a produkcióját Kökény Attila és Papp Szabi is nagyon dicsérte, ennek ellenére ő lett az egyik távozó. Előtte viszont a cseh Karel Gott slágerét éneklő Kamarás Ivánnak kellett mennie, mivel ő lett az utolsó a zsűrilistán és a nézői voksok alapján is.

A fináléban végül a zsűri megmentette Schoblocher Barbarát, majd kiderült, hogy Trap kapitány és Kiss Ernő Zsolt közül az utóbbi számára ért véget a vetélkedő.