Zámbó Jimmyről készül sorozat, és visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubra

Elképesztő bejelentésekkel sokkolt a kereskedelmi csatorna.

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) idén is megrendezte a Big Picture televíziós konferenciát. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az online eseményen bejelentette, hogy 2022-ben, amikor a csatorna a 25. születésnapját ünnepli, számos jól ismert közönségkedvenc mellett a legendás műsorvezető-párossal, azaz Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival tér vissza a képernyőkre a Celeb vagyok, ments ki innen!


Ezenkívül három új, heti fikciós sorozatot is láthatnak majd a nézők, melyek közül az egyik Zámbó Jimmyt mutatja be: a több éve tartó saját fejlesztés, A király című limitált széria 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét. A januárban harmadik évaddal folytatódó Keresztanyu alkotóinak egy újabb sorozata is látható lesz 2022-ben. A Hotel Margaret című napi széria egy gyilkossági nyomozás történetét meséli el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel. A főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével és Szabó Simonnal.




A harmadik sorozat még az idén látható lesz, de nem az RTL Klubon, hanem streaming oldalukon, az RTL Most+-on: ez egy Erzsébet magyar királynéról, azaz Sisiről szóló, új történelmi széria lesz. De itt debütál majd szintén idén A Tanár negyedik, egyben utolsó évada is (az, hogy a sorozatból a következő után nem készül több folytatás, a Big Picture-ön derült ki). Az RTL Most+ egyébként már több mint 2 millió háztartásban érhető el, az RTL Most+ aktiváló kód pedig extra költség nélkül igényelhető a tévészolgáltatókon keresztül az arra jogosult előfizetők számára. A tévészolgáltatók listája ezen a linken érhető el.


Az idei év is tartogat még számos izgalmas műsort a nézők számára. Többek között ilyen az RTLII-n már futó Showder Klub 27. évada, november 14-től pedig szintén az RTLII-re érkezik Liptai Claudia vezetésével a NőComment, amelyet hetente láthatunk, és amivel szilveszterkor is együtt szórakozhatnak a nézők. A Nyerő Páros idei szériájának eseményeit már követhetik az érdeklődők, november 15-én pedig kezdődik a Konyhafőnök VIP versenye, amelyben többek közt olyan hírességek igyekeznek bebizonyítani, hogy a konyhapult mögött is megállják a helyüket, mint Varga Izabella, Tóth Vera, Görög Zita, Schobert Norbert és Csonka András.


A következő bő egy évben hat különböző heti sorozatot láthatnak majd a nézők. Három sorozat új évaddal jelentkezik, míg másik három teljesen új sorozatot is bemutatnak. A már említett A Tanár 2022 elején az RTL Most+ után az RTL Klubra is megérkezik, de természetesen folytatódik a közkedvelt A mi kis falunk is, továbbá a Mellékhatás második évada is látható lesz jövőre. Ami pedig az új heti szériákat illeti: a Séf, meg a többiek című sitcom Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével érkezik, a Nagy Fehér Főnökben – amely hatalmas sikerrel volt látható néhány éve a cseh közszolgálati tévén – Rujder Vivien és Lengyel Tamás komédiázik. (A harmadik új heti sorozat a fent már említett A király.)




Jövőre is látható lesz ezenkívül a Cápák között című üzleti showműsor, valamint A Konyhafőnök civil és VIP évada. Második évadával érkezik a nyáron debütált A Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök, de ismét megvívnak egymással a Nyerő Páros párjai, és a Házasodna a gazda is új évaddal jelentkezik. Jövőre tizenegyedik alkalommal tér vissza az X-Faktor, és szintén tizenegyedjére lesz látható az RTLII-n a ValóVilág powered by Big Brother című reality show.


(via RTL Klub)