Zsákbamacska különkiadás lesz a vasárnapi Sztárban sztárban

A megszokottnál korábban, 18.45-kor kezdődik vasárnap a Sztárban sztár, ám Tillát, Papp Szabit és a versenyzőket merőben új szerepben láthatja a közönség.

A Sztárban Sztár vasárnapi adásában jelmezek most is lesznek, csak ezúttal Majka és Pápai Joci is játékra fogja a csapatot: kipróbálják a TV2 legújabb gameshow-ját, a Zsákbamacskát. A francia katona szerepében Papp Szabit láthatják, egy bölcs indián maskaráját Tilla ölti magára, Tóth Andi és Marics Peti Mr. és Mrs. Smith bőrébe bújnak. 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A rendhagyó adásban Tarján Zsófi gésaként próbál szerencsét, míg Gubik Petra Papp Szabival és Tillával egy csapatban játszik majd. Valkusz Milán westernhős módjára kockázik a Wednesday-nek öltözött Halastyák Fannival, Zdroba Patrik Harry Styles-jelmezében pedig Sipos Tomival ül le egy kártyaasztalhoz.

A játékosok nyereményüket a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ajánlják fel.

Most vasárnap egy extraprodukciót is láthatnak a nézők a Sztárban sztár színpadán: Majka és egykori tanítványa, a Sztárban sztár leszek! 2022-es évadának ezüstérmese, Kaly Roland élőben adják elő új dalukat. A Pillangó című sláger videóklipjét 10 nap alatt közel félmillióan látták.

Sztárban sztár vasárnap este 18.45-kor, Zsákbamacska különkiadás 19 órától a TV2 műsorán, majd utána folytatódik az élő show.