Zseniálisat húzott a LEGO a Stranger Things szettel

A hamarosan piacra kerülő készlet nem véletlenül viseli a Stranger Things: The Upside Down nevet. Nézd meg a fotót!

A sorozatot sugárzó Netflix és a LEGO csoport első együttműködéséből született szettben a Byers család házát és az Upside Down természetfeletti világát fedezhetjük fel a legókockák segítségével. A 2287 elemből álló készletben a Stranger Things nyolc karaktere található meg minifigura formájában: Hopper rendőrfőnök, Joyce Byers, Eleven, Mike, Lucas és Dustin, amint próbálják megmenteni Willt a mini Demogorgontól.

Nem ez azonban az igazán érdekes a LEGO Stranger Things: The Upside Downban, hanem az, hogy a Byers házat – hűen a sorozatban látottakhoz – fejjel lefelé is megvalósították, hiszen a másik világban, Upside Downban is így van minden. A készítők így (a sorozathoz hasonlóan) itt is megteremtették az átjárást a két világ között.

Forrás: LEGO

 

A szetthez emiatt két használati utasítás is készült, a rajongók így meg tudják építeni és szétszedni a különleges készlet mindkét oldalát. A feje tetejére állított verzió egyébként a tükörképe a való életbéli megfelelőjének, csak már enyészetnek indult verzióban: sötét, homályos színekkel, amelyek megfelelnek a népszerű Netflix sorozatban látottaknak.

A készlet pedig ezenkívül is tele van a rajongók szívét megmelengető utalásokkal, amelyek közül a legizgalmasabb talán az „ábécéfal”, amelynek segítségével Will és édesanyja kommunikáltak, mikor a fiú odaát volt – sőt a kis eszközt még világító funkcióval is ellátták a nagyobb hitelesség érdekében. A május 15-én bejelentett attrakció június 1-től lesz elérhető a boltokban. A sorozat harmadik évada pedig július 4-én folytatódik.


(via Well PR)