A fiatalok kedvencei is Budapesten koncerteznek

2022-ben a nagy öregek mellett a mai generáció legnagyobb sztárjai is ellátogatnak hozzánk, hiszen a Bring Me the Horizon és az A Day to Remember, valamint a OneRepublic is Magyarországra érkezik a következő év során.

A pandémia okozta kényszerleállás után a jövőre végre valóságos koncertdömping várható hazánkban, hiszen olyan hatalmas rocklegendák lépnek majd fel Budapesten, mint Ozzy Osbourne, a Tool, a Scorpions, a Red Hot Chili Peppers, a Korn, Billy Idol, az Aerosmith, a Judas Priest, a Pearl Jam vagy a KISS.

Természetesen azért a fiatalabb rockgeneráció, valamint a könnyedebb műfaj nagyágyúi is képviseltetik magukat a jövő évi fellépők hosszú sorában, hiszen három igazi mai banda is tiszteletét teszi 2022-ben a Budapest Sportarénában. Február 15-én, kedden a Bring Me the Horizon és az A Day to Remember egy közös metal buli keretein belül szántják majd fel az Aréna színpadát, május 13-án, pénteken pedig a Ryan Tedder énekes/dalszerző/producer vezette OneRepublic hozza el nekünk az elmúlt 15 év legnagyobb pophimnuszait.

A modern metal jelenleg talán legnépszerűbb csapatának számító angol Bring Me the Horizon ugyan már háromszor járt hazánkban, egy alkalommal pedig az amerikai A Day to Rememberrel is találkozhatott a magyar közönség, azonban mindkét banda számára február 15-e lesz az első alkalom, hogy egy arénakoncert keretein belül zúzhatják le az erre nagyon is kiéhezett közönség arcát. Ráadásul ehhez partnereik is akadnak, méghozzá a velük érkező vendégzenekarok, azaz a Poorstacy és a Lorna Shore személyében.

 

Aki pedig ennél egy kicsivel finomabb szórakozásra vágyik, annak is jó hírünk van, hiszen május 13-án az amerikai OneRepublic is visszatér hozzánk, miután 2015 nyarán egy fergeteges, teltházas koncertet adtak a Budapest Sportarénában. Így aztán nem is kérdés, hogy ezúttal is biztosan remek hangulatot varázsolnak majd az olyan óriási slágereikkel, mint az „Apologize”, az „All the Right Moves”, a „Secrets”, a „Good Life”, a Counting Stars” vagy a „Love Runs Out”, de az idén augusztus végén megjelent „Human” című új nagylemezük sikerdalai is biztosan felcsendülnek majd a jól bevált helyszínen.

 

Borítókép: jeffbalke/Flickr